0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver Hermes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes Парфумована вода (тестер)
3 116 грн
3 623 грн
Акція
-14%
Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes Парфумована вода
758 грн
936 грн
Акція
-19%
Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes Набір (парфумована вода 100 мл + гель для душу 80 мл + бальзам після гоління 40 мл)
Немає у наявності
Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes Набір (парфумована вода 100 мл + гель для душу 80 мл)
Немає у наявності
Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності
Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes Набір (парфумована вода 100 мл + мініатюра 5 мл + гель для душу 40 мл)
Немає у наявності
Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes Набор (парфюмированная вода 100 мл + гель для душа 80 мл + лосьон после бритья 40 мл)
Немає у наявності

Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes – несподівана версія сучасної класики



Ефектна новинка від будинку Hermes  "Terre D` Hermes Eau Intense Vetiver Hermes" створює враження легкості та шляхетності при напрочуд гарному розкритті, шикарному шлейфі та чудовій стійкості. Є від чого захопитися любителям класичних деревних фужерів – тим більше, що звучить він дуже сучасно та актуально. Композиція переливається деревними, ароматичними, зеленими, землистими, цитрусовими та теплими пряними акордами, залишаючи відчуття гармонійності та цілісності чоловічого образу.

Чудовий вибір для літніх та осінніх днів – насичений, і водночас не пригнічуючий, яскравий, натуралістичний запах, який легко стане вашою візитною карткою, яка заявляє про добре розвинений смак та почуття стилю.



Історія аромату

 

Парфумерна історія будинку Hermes розпочалася у 1944 році, коли цей солідний та престижний бренд аксесуарів класу люкс вирішив розширити сферу свого впливу та інтересів. З того часу бренд Ерме подарував світу безліч визнаних шедеврів - серед них був і Terre D`Hermes (2006). Він ліг в основу шикарної однойменної суто чоловічої колекції, до якої в даний час додалася вже дюжина вражаючих фланкерів, і кожен із них відображає настрої та різні грані характеру сучасного джентльмена.

Перший аромат був створений легендарним Жан-Клодом Еллена, нинішня ж варіація – робота нового головного парфумера дому Ерме, талановитої Крістін Нагель (Christine Nagel), який привніс у колекцію своє бачення чоловічої бездоганності.

Дизайн флаконів не змінився з часів появи першого з парфумів даної лінії: важке прозоре скло, вишукана простота форми та вміст у теплих тонах світлого дерева – повныстю у фірмовому стилі Hermes.

 

Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes – гідне створення молекулярної парфумерії



Старт парфуму динамічний і шляхетний одночасно: класичне чоловіче тріо з бергамоту, лимона та грейпфрута підкорює аристократичною гіркуватістю, соковитими іскрами цитрусів та яскравістю звучання.

«Серце» дуже тепле і пряне, воно обволікає спекотною хвилею китайського перцю, красиво доповненої пахощами герані – солодкувато-м'ятним, гіркувато-квітковим, що знімає стреси і напругу, що ідеально піднімає настрій осінньою ненависною порою!

База композиції звучить головним її акордом - ароматом ветівера: деревно-димним, з відтінком гіркого шоколаду, гармонійно доповненим бальзамічними, ладанно-смолястими нотами олібануму, сонячними відблисками деревного бурштину і магнетизмом пряних пачулі.

Якщо ви цікавитеся новинками парфумерії, неодмінно спробуйте цю стильну, французьку парфумовану воду. Купити Hermes Terre D`Hermes Eau Intense Vetiver Hermes в Україні вже можна в інтернет-магазині La Grande: всі найяскравіші та найгідніші вас новинки серед перших з'являються на сторінках нашого інтернет-магазину та на полицях нашого київського шоу-руму, де ви зможете познайомитися з ними уважніше.