0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel Парфумована вода (тестер)
100ml
2 596 грн
Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel Парфумована вода
Немає у наявності

Почути це пахощі і дізнатися про себе – ніжну, жіночну, пристрасну, привабливу... Вибрати його – і насолоджуватися ідеальним запахом, який даруватиме вам позитивні емоції, надихатиме і забезпечуватиме правильний настрій... Все це – про одне з видань, представлених італійською торговою маркою, про незрівнянне Splendida Magnolia Sensuel !

Чи вміє хтось ще, крім відомого бренду Bvlgari , настільки майстерно показати пишність вишуканих кольорів? Мабуть, так, проте культовий ювелірний будинок робить це по-особливому: розкішно і нетривіально, зі знанням справи та із залученням для здійснення цього сміливого задуму талановитих майстрів парфумерного мистецтва. Саме так народилася серія ароматів Splendida collection, назва якої в перекладі з італійської означає «чудова, карколомна». Перші три її видання було презентовано виробником у 2017 році. Над дебютними композиціями працювала парфумер Соффі Лаббе. Їй вдалося поповнити портфоліо бренду мелодіями, які знайшли відгук у серцях витончених і жіночних дам, самодостатніх, але обожнюючих увагу, ніжних, привабливих і розуміються на люксовій парфумерії.

У 2018 році за участю парфумера Жака Кавальє колекція поповнилася новим продуктом, названим Splendida Magnolia Sensuel . Цього разу аромат був присвячений чуттєвій магнолії, її чарівному, важкому і привабливому паху. Для оформлення новинки дизайнери вибрали флакон традиційної для продуктів цієї колекції форми – вражаючий, масивний. Вони представили його в розкішному та жіночному темно-рубиновому кольорі, зберігши контрастну «золоту» кришечку з вигравіруваним на ній ім'ям бренду.

Купити Splendida Magnolia Sensuel рекомендує Lagrande. Композиція, що розкриває пишність квітучої магнолії, представлена на нашій інтернет-вітрині за максимально приємною ціною. Для знайомства з нею ви можете придбати мінімальний об'єм парфуму. Тим, хто потрапив під владу магії незрівнянного пахощі, відтвореного майстрами відомого виробника, магазин пропонує повноцінний флакон або доступніший його варіант – тестер.

Парфумована вода розкривається медово-терпкими акцентами апельсинового кольору, що надає початковим акордам чуттєвості, ніжності, жіночності. Їх доповнює соковитий, солодкий танжерин, що вносить оптимізм, свіжість та енергійність. Відтінки вишуканого флердоранжу відчуваються і в «серцевих» мотивах: тут вони доповнюють тандем солодкувато-ванільних нюансів магнолії та хвилюючого жасмину. Завершальний штрих симфонії складається з відтінків смолисто-терпких почуттів, що вносять свою елегантність у звучання, анімалістичних акцентів мускусу, спокусливих і принадних, химерної таїтянської ванілі, грайливої та м'якої.

Придбати парфумерію Bvlgari у Києві ви можете, заглянувши на сторінки інтернет-магазину Lagrande чи наш шоу-рум, контакти якого вказані на сайті.