0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Goldea the Roman Night Absolute

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute Парфумована вода
Немає у наявності
Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Ніч, одягнена в відвертий одяг, що струмує, входить у ваш будинок. Чуттєва, романтична і пристрасна, вона обіцяє вам рай... Вона радить наслідувати її і пропонує стати вільною, забути про зобов'язання та отримувати задоволення від усвідомлення того, наскільки привабливо ви виглядаєте сьогодні. Саме такі метаморфози відбуваються з вами під впливом нового аромату Goldea The Roman Night Absolute від Bvlgari .

Торгова марка Bvlgari, відомий італійський законодавець моди, не могла створити те, що не привернуло б увагу вимогливої публіки, яка гостро прагне новинок. Так її портфоліо поповнилося черговим парфумерним шедевром, який доповнив колекцію Goldea. Цю варіацію, видану у 2018 році, називають більш насиченою версією попереднього видання, яке вийшло роком раніше. Для кожної з цих композицій автор Альберто Моріллас підбирав особливий букет квіткових нот. Також кожній з них він дарував ягідне пахощі, і якщо в оригінальній композиції це були ноти малини, а у версії 2017 року – шовковиці, то Goldea The Roman Night A bsolute дивує своїх власниць переливами сливових акордів.

Ця парфумована вода - справжня спокуса, якій не в силах протистояти навіть найсильніша, харизматична і стримана особа. Одна крапелька такого еліксиру здатна розтривожити вас, підняти із глибин душі те, що ви, можливо, хотіли б залишити тільки для себе. Вона спонукає згадати про свої бажання, змушує бути сміливою, підбурює до ризикових кроків та несподіваних авантюр. Працюючи над нею, парфумер прагнув створити чуттєву гіпнотичну мелодію, яка б дивувала її володарку «різкою зміною звучання». Відчути це можна , якщо купити Goldea The Roman Night A bsolute .

Аромат малює образ витонченого і задоволеного життям особи, яка сама розпоряджається своєю долею, будує амбітні плани і сповнена рішучості для того, щоб їх здійснювати. Активність, самодостатність та енергійність цієї жінки не заважає їй одночасно виглядати ніжною, зворушливою та спокусливою, що так подобається представникам сильної статі.

Складна, багатогранна парфумована вода, що розкішно звучить, відноситься до сімейства «квіткові шипрові». Її початкові ноти наповнені ніжністю солодко-терпкого апельсинового кольору та хвилюючими мотивами стиглої сливи. «Серце» мелодії звучить м'якістю та грайливістю мадагаскарської ванілі та нотами важкого жасмину самбак. Чарівний чорний мускус, що підсилює чуттєвість аромату, у фінальному штриху доповнюється відтінками терпких смолисто-пряних почул та елегантного делікатного моху.

Купити парфумерію від Bvlgari можна у Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлена винятково оригінальна продукція. Асортимент товарів, ціни на них та рівень нашого сервісу вас приємно здивують! Значна кількість наших клієнтів завжди повертаються, щоб зробити повторні покупки, а ми допомагаємо їм здійснити задумане та заощадити кошти за допомогою програми лояльності для постійних покупців.