0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi Night Blue

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi Night Blue Туалетна вода
926 грн
Armand Basi Night Blue Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armand Basi Night Blue

 

Новий парфум Armand Basi Night Blue став одним із останніх трендів цього модного будинку з Іспанії – гарний, глибокий, ефектний аромат, присвячений тому унікальному відтінку неба, яке буває оксамитової ночі незадовго до світанку. Чорнота відступає і на її місце приходить виразний синій колір - насичений, але у горизонту вже трохи світліший. Він дарує відчуття нескінченності простору та безмежності можливостей майбутнього вам нового дня, і космічної енергії, якою ви зможете скористатися, відкривши для себе чудову синьову космосу.

Передати цю унікальну атмосферу вдалося за допомогою фужерних та деревних, озонових та амбрових, землистих та акватичних, цитрусових та зелених акордів.

Прекрасний вечірній та нічний аромат для осені та зими – мужній та ефектний, насичений та повний особливого, незабутнього шарму!

Трохи історії

 

Чоловічі парфуми іспанського модного будинку Арман Басі традиційно відрізняються якістю та стилем. Саме ці особливості дозволили лініям одягу бренду завоювати серця європейців ще у сорокові роки минулого сторіччя. Репутація бренду була бездоганна, затребуваність його продукції обіцяла чудові перспективи розвитку, і тому напередодні Міленіума, 1999 року, було прийнято рішення розпочати випуск парфумерних ліній – не менш вишуканих ароматів для жінок і чоловіків.

Дебютним став Basi Homme, першу славу чоловічим лініям приніс парний жіночому «червоному» бестселеру парфум In Blue (2005), а з пізніших робіт публіка найтепліше прийняла L'Eau pour Homme (2010) та Wild Forest (2013).

Автором композиції є талановита Веронік Ньюберг (Veronique Nyberg), відома й іншими чудовими роботами: Jimmy Choo Eau de Toilette, Tresor In Love Lanc?me та Alien Eau Extraordinaire Mugler.

Вся галерея ароматів Армана Басі представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Armand Basi Night Blue ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Неймовірний колір ночі.

Чарівність аромату починає діяти з перших миттєвостей, як тільки він наповнить простір навколо, торкнеться вашої шкіри та волосся.

Свіжий нічний вітер підбадьорить вас нотами соковитого іскристого лимона, гіркуватою бальзамічно-трав'яною зеленню артемізії та пряним нюансом кардамону.

Їх змінює оксамитовий дотик ароматного фіалкового листя, мускусно-пряного лабдануму та ментолово-квіткової елегантної герані.

Базовий акорд захоплює багатоплановістю відтінків ветівера з його нюансами дерева та диму, землі та темного шоколаду. Йому знову вторить чуттєвий, теплий запах лабдануму, посилений чуттєвістю амбри та кремовим шармом сандалового дерева.

Красивий флакон лаконічної форми градієнтно пофарбований в індигово-синій колір із чудовим переходом у світліший тон – відмінне рішення дизайнерів, що ідеально передає суть твору.

Якщо вам потрібна гідна парфума для осінніх і зимових вечорів, вам неодмінно варто купити Armand Basi Night Blue в інтернет-магазині La Grande - і оцінити всю глибину його чарівності!