0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія V canto Stricnina

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Stricnina Парфумована вода
217 грн
Акція
V Canto Stricnina Парфумована вода (тестер)
100ml
3 671 грн
4 269 грн
Акція
-14%

Ароматна зброя спокуси

 

Манька, п'янка, гурманська, оксамитова – такими епітетами шанувальники нішевих унісекс-парфумів бренду V Canto характеризують композицію Stricnina . Всупереч «отруйній» назві, вона звучить оптимістично, чуттєво, м'яко, зачаровує зеленою свіжістю та фруктово-квітковою насолодою, розбавленою пряними деревними акцентами. Яскрава, феєрична мелодія проникає в серце, загострює почуття, навіює спогади про безтурботні дні, кличе прогулятися квітучим садом, подихати чистим лісовим повітрям, оточує ореолом загадковості.

Створюючи аромат, парфумер орієнтувався не так на вік і статус майбутніх героїв, але в їх бажання висловити свій настрій, сприйняття світу, продемонструвати унікальність і неповторність. Парфум, в якому переплетені карамельно-ванільні, ягідно-цитрусові та амброво-мускусні мотиви, чудово розкривається у прохолодну пору року, у відкритому просторі або у великому приміщенні. Носити його можна і літніми вечорами, прогулюючись у парку або на морському березі, спокушаючи вишуканістю, чарівністю та харизмою.

Історія аромату

 

У 2016 році торгова марка V Canto представила нову лінійку парфумів – Red Collection, присвячену отруйним рослинам, які середньовічна красуня Лукреція Борджіа використовувала для спокушання чоловіків та жорстокої помсти за зраду. Через рік до трьох серій «Червоної колекції отрут» – Lucrentia, Cicuta, Mandragola додалася четверта – спекотна, тягуча, енергійна Stricnina, названа на честь алкалоїду Strychninum. У терапевтичних дозах він підвищує тактильну чутливість, загострює слух, смак, зір, тонізує організм, а передозування призводить до смерті.

Незважаючи на те, що на створення цієї парфумованої води Paolo Terenzi надихала неоднозначна особистість Лукреції та подвійна сила гіркого стрихніну, аромат вийшов медово-солодким, ніжним, теплим, спокусливо-привабливим.

Пристрасний характер еліксиру, якому приписують гіпнотичні властивості, передано у дизайні флакона. Новинка одягнена в бордовий оксамит і прикрашена золотими вставками. Пакувальна коробка виконана у світло-червоному кольорі, декорована золотистим орнаментом і зовні нагадує старовинну скриньку для коштовностей.

Символ всемогутньої краси

 

Парфумерна піраміда уособлює таємничість людської душі, силу чарівності, щедрість, щирість та ніжність. Відкривається вона бадьорою увертюрою дзвінких цитрусових нот гострого, гіркувато-прохолодного лимона та зеленого терпко-бальзамічного бергамота. Акорди екзотичної кисло-солодкої маракуї та трав'яні, пряно-фруктові нюанси листя чорної смородини розпалюють пристрасть та захоплюють за собою.

Серце композиції спокушає чуттєвими квітковими переливами, іскорками пряної кориці, свіжістю зелених нот, спокушає ніжними медовими тонами персика та малини.

У насиченому мускусно-амбровим теплом і морською прохолодою шлейфі чути цукрово-ванільні півтони, смолисто-хвойні, димні відгомони деревних акордів.

Любителі солодких, фруктово-мускусних ароматів можуть купити V Canto Stricnina в інтернет-магазині La Grande .