0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія V canto Ricina

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Ricina Парфумована вода
100ml
5 594 грн
6 505 грн
Акція
-14%
V Canto Ricina Парфумована вода (тестер)
100ml
5 759 грн
6 696 грн
Акція
-14%

Втілення розкоші, елегантності, чуттєвості

 



Ricina Eau De Parfum від бренду нішевої парфумерії V Canto приваблює з першого вдиху, зачаровує ніжним, солодким звучанням, спокушає, вносить яскраві фарби у буденні дні. Розкішна композиція, в якій переплелися квіткові, мускусні та деревні мотиви, уособлює пристрасність, вишуканість, елегантність, чуттєвість, чарівність. Її спокуслива мелодія переносить у світ бурхливих пристрастей, романтичного кохання, зради, помсти, кличе у захоплюючу подорож, обіцяє цікаві зустрічі та знайомства.

Наділений універсальним характером парфум підходить харизматичним чоловікам і чарівним жінкам, які мають бездоганне почуття стилю, люблять підкреслювати свою впевненість, неординарність і оригінальність. Носити його можна вдень і ввечері, щоб надати діловому, неформальному чи романтичному іміджу легкий еротичний відтінок, відтінити делікатність, м'якість характеру, зробити тонкий акцент на особистій рішучості, наполегливості, аристократизмі.



Історія аромату

 

Парфумерна продукція торгової марки V Canto , яку створив знаменитий італієць Paolo Terenzi, з'явилась у 2015 році. Окрилений успішним стартом, парфумер за три роки представив нову лінійку, яку назвав «Зелена колекція отрут». До неї увійшли чотири серії – Arsenico, Curaro, Cianuro та Ricina, присвячені життю незаконнонародженої дочки кардинала Борджіа – Лукреції. В історію вона увійшла не як жертва політичних ігор батька та братів, і навіть не лише як освічена, талановита сучасниця Леонардо да Вінчі, але як безжальна отруйниця, яка у своєму саду вирощувала небезпечні рослини.

На створення «Рицини» майстра надихнув вічнозелений з зеленувато-червоними квітами чагарник ricinus – джерело зловісної отрути, від якої немає протиотрути, як немає захисту від чарівної сили ароматного букета. А ще ця рослина відрізняється тим, що в одному суцвітті тут розташовані жіночі та чоловічі квітки: вона ніби підтверджує ідею Паоло Теренці про те, що парфуми треба випускати у форматі «Унісекс».

Аромат цікавий не лише екстравагантною концепцією та неординарною парфумерною пірамідою, а й оригінальним флаконом із золотистою кришкою. Він виконаний у темно-зеленому кольорі, який асоціюється зі шляхетністю та прагненням до стабільності.



Мелодія пристрасті та спокуси

 

Багату, багатогранну композицію відкриває цитрусово-фруктовий квартет енергійного терпко-прохолодного бергамоту, ефірної олії сонячного апельсина, квітково-медового рожевого персика та терпкої сливи. Їхні чуттєві переливи дарують бадьорість, тепло і ніжність, піднімають настрій. У серці звабливо тремтить апельсиновий цвіт, п'янко пахнуть білий жасмин, пристрасна півонія і оксамитовий трав'янисто-фіалковий ірис, - вони надають звучанню вишуканості і натякають на перемогу почуттів над розумом. У глибокому, пристрасному шлейфі з'єдналися димно-вершкові півтони уда і сандалу, пряні смолисті нюанси пачулі та землисто-лісові, вологі вкраплення зеленого дубового моху.

Купити V Canto Ricina – елегантну зброю спокуси – можна в інтернет-магазині La Grande.