0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Cologne 352

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Cologne 352 Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
8 965 грн
Ex Nihilo Cologne 352 Парфумована вода
9 276 грн
Ex Nihilo Cologne 352 Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Ex Nihilo – це нішевий бренд, заснований у 2014 році. Його назва в перекладі з латині звучить як «з нічого», що символічно, адже будинок було створено трьома ентузіастами, захопленими авангардизмом. Кожен із них будував кар'єру у своїй сфері і не мав до парфумерії жодного відношення, поки випадок не звів їх разом і спільне хобі вилилося в оригінальну філософію, а за нею і торгову марку. Це компанія, що спеціалізується на ароматах для бунтарів та вільнодумців, яким нехтує стереотипний люкс та товари масового виробництва. Вони харизматичні, яскраві і сформували унікальний стиль, тому й парфуми обирають собі під стать, такі ж оригінальні та незвичайні.

Унісекс-композиція Cologne 352 була представлена в рамках дебютної колекції. Це стильний цитрусовий фужер, що підходить для Нього та для Неї. Над його формулою працював співробітник Givaudan Жак Юкліє (Jacques Huclier), відомий своїми роботами для Nina Ricci, Gucci, Thierry Mugler, Hugo Boss та Davidoff. Він створив сучасну та динамічну інтерпретацію культової «Води з Кельна», назвавши її за номером будинку на вулиці Сент Оноре в Парижі. Саме там розташований головний бутік модного бренду. А сама французька столиця, завжди юна і незмінно романтична, стала натхненням для чудового букета.

Він має звучання легке і підбадьорливе - чудово освіжає, моментально тонізує і наповнює енергією. Це шматочок сонця у витонченому флаконі, аромат, що миттєво перетворює все навколо і дарує відчуття чарівної свіжості та тропічної прохолоди, ніби ви відпочиваєте на білосніжній яхті посеред океану.

Відкривається композиція сліпучими іскорками італійського лимона. Сяючі та дзвінкі акорди подібні до ласкавих променів на бірюзових хвилях - манять пустотливими відблисками і миттєво покращують настрій. Їм вторять пікантно-терпкі ялівцеві ягоди, заховані серед ніжних пелюсток флердоранжу, троянди та конвалії. Запашні квіткові мотиви віртуозно відтінені димно-ванільною пахощами гуаяка, щоб потім повільно розтанути в обіймах пухнастого мускусу та затишної деревини кедра. Неймовірно позитивна та світла комбінація, що допомагає відволіктися від тривог та рутини.

Це ідеальний вибір для спекотної погоди та відпустки. Динамічна та переливчаста парфумована вода підходить як жінкам, так і чоловікам. Вона чудово поєднується з одягом з натуральних тканин, білими сорочками, футболками-поло і сарафанами, що летять. Забезпечить своєму власнику чудове почуття чистоти та свіжості, підбадьорить та наповнить неймовірною енергією.

Купити Ex Nihilo Cologne 352 в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у традиційний для бренду прямокутний флакон із прозорого скла з масивною кришкою, декорованою срібною ниткою. Це чудове придбання для будь-якої парфумерної колекції!