0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Xerjoff Casamorati 1888 Dolce Amalfi

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff Casamorati 1888 Dolce Amalfi Парфумована вода
2 853 грн
3 318 грн
Акція
-14%
Xerjoff Casamorati 1888 Dolce Amalfi Парфумована вода (тестер)
100ml
5 437 грн
6 322 грн
Акція
-14%

У січні 2017 року модний будинок Xerjoff представив у рамках окремої колекції Casamorati 1888 вишуканий аромат Dolce Amalfi . Це чарівна чудова східна композиція з витонченими гурманськими акцентами, розроблена для бренду Мирославом Пєтковим (Miroslav Petkov). Вона натхненна мальовничими пейзажами містечка Амальфі - це приморське поселення, розташоване на південь від галасливого Неаполя, що втілює нескінченну чарівність сонячної Італії, щорічно приваблює мільйони туристів.

Справжній рай на землі, з запаморочливо-крутим узбережжям, стрімкими скелями та неповторною морською блакиттю. Місто розташоване на схилі гори, і будинки в ньому з'єднуються висхідними у скелі сходами. Прямо на черепичних дахах розквітає буйна рослинність, практично кожна стіна, міст і прохід увиті гнучкими лозами і дивовижними квітами, що виділяють просто приголомшливі запахи. Особливо чудово це місце в літній опівдні, коли повітря дзвенить від спеки, просякнуте неймовірною пахощами квітучих лимонних, айвових, апельсинових та оливкових дерев, пряних трав і ялівцю, а ще - колючим і прохолодним бризом з моря.

Парфумована вода романтична та світла, життєрадісна та соковита, вона притягує, наче магніт. Перед її кокетливою та безтурботною вдачею складно встояти, адже це уособлення радості та безтурботності, грайливості та легкості, що поставляються у витонченому флаконі насиченого жовтого відтінку. Вона миттєво покращує настрій, допомагає відволіктися від рутини та сірості, заряджає енергією та вселяє впевненість у своїх силах. У її компанії так і хочеться дарувати оточуючим посмішки, сміятися, жартувати і просто насолоджуватися життям, забувши про всі тривоги та негаразди. Це чудовий антидепресант, який розфарбує найнудніший і похмуріший день яскравими фарбами.

Відкривається чарівний букет чудовою фруктовою насолодою. Грайливе яблуко ідеально доповнює аристократичну терпкість айви, розсипаючись міріадами завзятих і чуттєвих відблисків по шкірі. Хвилююча комбінація зігріта теплом дорогоцінних спецій, які додають звучанню інтриги та пікантності, роблять розкриття більш спокусливим та чуттєвим. Акорди шафрану з кардамоном посилені гостро-зухвалою гвоздикою, - вони поволі опустяться в тягучі обійми толуанського бальзаму і ладану. Останні надають аромату витонченої димності та смолистості, яка чудово контрастує з шовковистим флером невагомого мускусу та повітряних бобів тонка. Завершується чарівна комбінація шляхетної кедрово-амбрової бази з елегантними ванільними вкрапленнями. Багато, інтригуюче, принадно! Як перед таким поєднанням можна встояти?

Придбати Casamorati 1888 Dolce Amalfi Xerjoff в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання вміщено у вінтажний флакон із золотистим напиленням у стилі арт-нуво. Виглядає просто розкішно!