0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія V canto Curaro

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Curaro Парфумована вода (тестер)
100ml
4 730 грн
5 500 грн
Акція
-14%
V Canto Curaro Парфумована вода
3 884 грн
4 516 грн
Акція
-14%

Пафрюмована вода Curaro – одна з найновіших розробок відомого виробника дорогої та розкішної селективної продукції. Унікальний аромат адресований чоловікам і жінкам, які вміють розпізнати «родзинку» серед сотень блискучих, яскравих парфумів, що впізнаються в модних бутиках.

Молодий, але дуже успішний і прогресивний нішевий бренд – так говорять про V canto. Торгова марка виникла зовсім недавно – лише 2015 року. Своїм народженням вона завдячує італійській компанії Cereria Terenzi Evelino SRL, яка існує з 1968 року і створена одним із представників роду Теренці. Над поповненням портфоліо новими виданнями працює провідний парфумер та головний натхненник торгової марки Паоло Теренці. В юності він і не думав займатися цим видом діяльності. Колись із парфумерією його пов'язували лише спогади з дитинства: прогулянки з дідом Гульєрмо на природі, ігри на розпізнавання запахів рослин із зав'язаними очима. Колишній музикант і студент факультету філософії він лише до 2012 року прийшов до мистецтва створення ароматів. І одну із перших робіт випустив під ім'ям сімейного бренду Tiziana Terenzi.

Торгова марка V canto – це історія про почуття, обов'язок, романтику, небезпеку та підступність. У кожній з розкішних мелодій, представлених нею, відображається щось пікантне або дотепне, чарівне і піднесене. Всі ці роботи - частинка душі їхнього автора, відображення того, як парфумер переживає ті чи інші події, наскільки хвилюючими стають для нього певні переживання.

Серія під назвою Green Collection, куди увійшло це видання, натхненна мистецтвом використання небезпечних речовин – отрут. Саме тому в назві Curaro простежується такі екзотичні відтінки. Своїм ім'ям парфум завдячує Кураре – отруті, що використовується для змащування стріл індіанцями Південної Америки, які мешкали в басейні Амазонки. Найнебезпечніше з речовин, що застосовуються для подібних цілей, видобували з кори рослини лат.

Купити Curaro – означає пізнати багатогранність містичної, гармонійно зібраної композиції, що дарує задоволення своїми багатими, привабливими і такими красивими відтінками. Шанувальники парфуму ототожнюють його з дорогоцінним припиленим оксамитом із старовинних шат багатіїв. Він розкішний і м'який, він надає своєму власнику блискучого вигляду, підкреслює його успішність і статус.

Парфумована вода розкривається відтінками терпких гіркувато-смолистих почул, хвилюючої магнолії, густими обволікаючими запахами жасмину і пудровістю елегантного ірису. Шляхетна троянда у тандемі з темпераментною корицею, димно-солодким удомом та грайливою ваніллю звучать у «серці» композиції. Їх доповнюють мотиви солодко-медового амірису, сандалу та бобів тонка. Поєднання мотивів шляхетних порід дерева, кореня ірису, манливої карамелі, пачулів і теплого бензоїну, що обволікає, відчувається у фінальному штриху парфуму.

Купити V canto у Києві за прийнятною ціною пропонує Lagrande. Зробіть лише кілька кліків або один дзвінок, і цей красивий флакон, одягнений у зелене із золотом, незабаром красуватиметься на вашому туалетному столику.