0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Bloom Nettare Di Fiori

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Bloom Nettare Di Fiori Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Gucci Bloom Nettare Di Fiori Парфумована вода
Немає у наявності
Gucci Bloom Nettare Di Fiori Набір (парфумована вода 100 мл + мініатюра 7.5 мл)
Немає у наявності

Gucci Bloom Nettare Di Fiori аромат для дорослих жінок

Чарівна, непередбачувана композиція Gucci Bloom Nettare Di Fiori уособлює незбагненну, загадкову жіночу душу, яка щоразу розкривається по-новому. Сучасна леді може бути ніжною та зухвалою, тендітною та сміливою, але завжди залишається чарівною, чуттєвою, оптимістичною. Вона врівноважена, впевнена у собі, незалежна, знає, чого хоче досягти у житті. Її досконалість, елегантність, бездоганний стиль ненав'язливо підкреслює ніжний та пристрасний квітковий парфум.

Аромат, що поєднав у собі пахощі троянди, гіркуватість східних прянощів і димчасту деревну тональність, дарує радість, енергію, викликає захоплений інтерес з боку чоловіків. Його можна взяти із собою на роботу, ділову зустріч, романтичне побачення, вечірку. Куди б ви не пішли, казковий нектар забезпечить вам свободу дій та внутрішній комфорт.

Історія аромату

Nettare di Fiori Eau de Parfum, продовжуючи запашну історію Gucci Bloom , став найінтенсивнішим і найпривабливішим, вніс оригінальний шипровий акцент у традиційне звучання. На створення чудового «дорослого» аромату, який з'явився в другій половині 2018 року, Альберто Морільяса та Алессандро Мікеле надихнули розкішні садові квіти, неповторно прекрасні, що манять у невідомість, що хвилюють кров.

Створений на кшталт традицій Будинку Гуччі, парфум приваблює бездоганною якістю, вишуканістю, милозвучністю.

Ексклюзивний, самобутній шедевр, що зняв незабутні емоції, отримав потужну рекламну підтримку. Головними дійовими особами стали модель Харі Неф, актриса Дакота Джонсон, художник Петра Коллінз. Режисер Глен Лачфорд зняв чудовий ролик, як дівчата гуляють у чудовому саду, п'ють чай, купаються в озері, а довкола них пишні квіти, бризки води, яскраве сонце – саме таку атмосферу створює і сам аромат.

Багата, витончена, солодка есенція прихована від очей у витонченій вінтажній пляшці ніжного рожевого кольору. Лакований під порцеляну флакон прикрашає декорована квітковим візерунком прямокутна етикетка, виконана в чорно-білому тоні. Грайливий, фантазійний орнамент нанесений і на упаковку, підкреслюючи неоднозначний характер парфуму та його господині.

Gucci Bloom Nettare Di Fiori – шик та розкіш у кожній краплі

Ідеальний букет, призначений темпераментним, досвідченим дамам, крутить голову, спокушає, пронизує серце. Пристрасна, ніжна царствена троянда і пікантний, димний, гірко-пряний імбир переносять то на морський берег, то до каміна, що пишається жаром, а когось роблять героїнею східної казки. Усюди дихається добре, легко та вільно.

Жіночі верхні ноти вплітаються в експресивну серцеву мелодію. Медово-кремова, солодка тубероза, солодка воскова жимолість, щедро обласкані запальним, еротичним жасмином, пожвавлюють думки і почуття, будять сміливі фантазії, запалюють бажання.

Мінливий, суперечливий мускус, свіжа зелень пачулі, просочений замшею османтус у мажорній тональності завершують симфонію, огортають м'яким, магічно загадковим флером.

Придбати Gucci Bloom Nettare Di Fiori можна в інтернет-магазині La Grande. Елегантну статусну парфумовану воду можна замовити в оригінальній упаковці або форматі тестер-флакона.