0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Thierry Mugler Alien Flora Futura

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thierry Mugler Alien Flora Futura Туалетна вода (тестер із кришечкою)
60ml
2 899 грн
Thierry Mugler Alien Flora Futura Туалетна вода
Немає у наявності

Thierry Mugler Alien Flora Futura – нове перетворення Сонячної богині

 

Чудові перевтілення, подорожі в невідомі краї, дивовижні зустрічі, емоції, надії на те, що все неможливе здійсниться, - все це стає реальністю разом з Alien Flora Futura від французького бренду Thierry Mugler . Парфум володіє магічною силою тяжіння, викликає ейфорію почуттів, хвилює нюх хрумкою свіжістю, крутить голову пахощами рідкісних кольорів, обволікає солодким теплом.

Привабливий аромат туалетної води чудово розкривається в осінньо-весняний період, бадьорить, утихомирює, дарує радість, надихає на успіх. Східно-деревна композиція звучить досить яскраво, але ненав'язливо, тому підходить для носіння вдень та ввечері. Вона створена, щоб прикрашати молодих і дорослих жінок, відтіняючи їх шарм, чуттєвість, ніжність, загадковість натури, манити недомовленістю, наголошувати на самодостатності та неординарності характеру.

«Квітка майбутнього» підходить милим, щирим, привабливим леді, які відчувають свою неповторність, радіють сонцю, дощу та вітру, не поклоняються кумирам, а самі стають «земними божествами».

Історія аромату

 

У світі парфумерії багато чудес, але трапляються вони не щороку. Щоб здивувати та привернути захоплену увагу публіки, потрібні незвичайний талант, сміливість, прагнення змінити дійсність. Модному Дому Тьєррі Мюглер вдається це робити протягом кількох десятиліть поспіль – чи це не є доказом геніальності?

Вихід чергової «інопланетної» серії Alien Flora Futura взимку 2018 року не став винятком із правил. На цей раз Сонячна богиня з'явилася посеред неживої пустелі і виростила там чарівні квіти майбутнього. Вони символізують світанок, пробудження природи, впевненість у тому, що випалена сонцем земля перетвориться на чудовий оазис, а потаємні бажання обов'язково збудуться.

Формулу піраміди розробили Dominique Ropion та Jean Christophe Herault, наділивши кожну грань особливою інтонацією та відтінком. Замість звичного для цієї колекції жасмину парфумери використовували екзотичну квітку кактуса «Цариця ночі» - вона цвіте лише доти, доки промені сонця не торкнуться її.

Флакон нового фланкера створили у ніжно-рожевому відтінку, характерному для каменю морганіту, який надає рішучості, притягує кохання та віщує удачу.

Аромат ніжності, чуттєвості, чарівності

 

Ніжне, екзотичне звучання композиції забезпечують рідкісні багатошарові елементи, що створюють в комплекті чудову мелодію. Першим у супроводі деревних нот стартує гіркий, кисло-солодкий цитрон «рука Будди». Запах свіжого лимона з льодяними та м'ятними нюансами обдаровує терпкою прохолодою, бадьорістю та оптимізмом. «Серце» тріпоче солодкими трав'янисто-ванільними переливами білих пелюсток тропічного кактуса епіфілуму, п'янить і тягне за собою у світ фантазій. Спокуслива амбра і бальзамічний, вершковий сандал переплелися в м'якому, повітряному, чуттєвому шлейфі.

Купити Thierry Mugler Alien Flora Futura ви можете на сайті La Grande, а якщо хочете познайомитися з ароматною легендою ближче, заходьте до нашого київського шоу-руму!