0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain L'Homme Ideal L'Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain L`Homme Ideal L`Intense Парфумована вода
2 374 грн
2 793 грн
Акція
-15%
Guerlain L`Homme Ideal L`Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Історія модного будинку Guerlain почалася далекого 1828 року, що робить його одним із найстаріших парфумерних брендів у світі. Його засновник, П'єр Франсуа Ґерлен, народився у Франції, але навчався в Англії. Здобувши диплом хіміка, повернувся на батьківщину, відкрив невелику аптеку та використав отримані знання для створення власних ароматів. Його твори мали великий успіх, серед клієнтів були і королівські особи, такі як Ізабелла II Іспанська та Наполеон III.

Сімейну справу після смерті патріарха продовжили його сини. Еме займався складанням композицій. Саме він вигадав існуючу пірамідальну структуру, а також почав використовувати, окрім натуральних, і синтетичні компоненти у парфумерії. Габріель займався фінансовими, організаційними питаннями та просуванням. Разом вони створили прибуткову компанію, яку передали своїм дітям. Ті знову поділили функціональні обов'язки, головним парфумером став Жак, а П'єру дісталося крісло директора. Вони змогли примножити сімейний стан, перетворивши фірму на всесвітньо відому торгову марку і вивівши її на міжнародний рівень. З 1956 року брендом займався Жан-Поль Герлен, представник п'ятого покоління і пра-правнук засновника, а також його учень, протеже і творчий спадкоємець Тьєррі Вассер (Thierry Wasser). Саме він є автором чудового L`Homme Ideal Intense , представленого у 2018 році.

Це п'яте видання в однойменній лінійці, випущене через 4 роки після оригіналу. Слоганом колекції стала фраза: «Ідеальний чоловік – це міф, але його аромат – вже реальність». Щоб відповідати амбітному задуму, парфумери щоразу додавали до запаморочливої комбінації з солюючим мигдальним акордом нові штрихи. Версія Cool була свіжішою і підбадьорливою, з соковитими зеленими акордами, EDP придбав принадну глибину і виразність, Sport- спокусливу динаміку, а поточний реліз Intense вийшов більш насиченим, пристрасним і таємничим.

Цей незвичайний східно-дерев'яний букет поєднує в собі елегантність і розкіш, інтригу та пристрасть. Відкривається він пекучими переливами стручкового перцю, якому вторить пікантний кардамон. Зухвалі спеції задають чуттєвий ритм, красиво переливаючись в обрамленні вишуканої гіркоти мигдалю та загадкових відблисків димного лабдануму. Шкіра в цій композиції підкорює замшевою м'якістю, болгарська троянда додає спокуси і тяжкості, чудово підкреслюючи шляхетну мужність деревної бази. Тут сандал і пачулі представлені в тонких воскуріннях тонких бобів, з гурманськими акцентами натуральної ванілі, разом утворюючи просто приголомшливу симфонію, до якої ніхто не зможе залишитися байдужим.

Видання оформлене у фірмовій для серії манері. Масивний флакон ідеально-квадратної форми пофарбований у непрозорий вугільно-чорний відтінок, що вказує на насичений характер парфуму, а вінчає фіал важка циліндрична кришка. Купити Guerlain L`Homme Ideal Intense в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.