0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Tiziana Terenzi Afrodite

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Afrodite Парфумована вода (тестер)
100ml
4 730 грн
5 500 грн
Акція
-14%
Tiziana Terenzi Afrodite Парфумована вода
6 820 грн
7 930 грн
Акція
-14%

Tiziana Terenzi Afrodite – богиня кохання, народжена з піни Середземномор'я

Знаменитий італійський будинок нішевої елітної парфумерії Tiziana Terenzi представляє запаморочливо прекрасну орієнтально-квіткову композицію Afrodite - переливається, хвилюється, немов морські хвилі, з винятково гарним і шляхетним шлейфом. Парфумована вода відрізняється багатством композиції, складеної з акордів квітів, м'яких прянощів, фруктової солодощі, мускусу та свіжості.

Хоча ця композиція представлена парфумерами будинку Теренці як унісекс, її звучання, на думку шанувальників бренду, ідеальне саме на прекрасній половині людства. Вона створює враження доглянутості, гармонійної краси і малює образ жінки, яку можна порівняти з витвором мистецтва – як і саму Афродіту, народжену з морської піни, який її зобразив на своєму безсмертному полотні Боттічеллі.

Чудовий вибір як весняний аромат для будь-якої денної події – свята чи урочистості, побачення чи зустрічі. І, звичайно, аромат з успіхом можна використовувати як афродизіак, щоб підтримувати вогонь пристрасті та ніжності у парі, що любить.

Історія аромату

 

Бренд Tiziana Terenzi веде свою історію з минулого століття, коли Евеліно Теренці створив невелику майстерню з виробництва ароматичних свічок. Однак сила його таланту, смак і працьовитість виявилися настільки високі, що крихітний бізнес став успішним у масштабах спочатку маленького містечка Католики, а потім і всієї Італії. Нині бренд розвивають його діти – парфумер Паоло та дизайнер Тіціана Теренці, на честь якої і називається у наші дні продукція цієї італійської марки.

Хоча створенням парфумерії сім'я Теренці зайнялася зовсім недавно, лише в 2012 році, старт цього бренду був неймовірний: нині налічується вже понад чотири десятки ароматних композицій. Останні досягнення регулярно представлені на найпрестижнішій професійній виставці Європи – Esxence у Мілані, де у 2018 році була презентована і новинка з колекції Anniversary – розкішна Afrodite, присвячена образу богині кохання та краси Венери Анадіоменської, образ який знайомий усім нам за знаменитою картиною Боттіллі. Аромат натхнен благословенною атмосферою острова Кіпр, де, за переказами, вона і з'явилася на світ.

 

Tiziana Terenzi Afrodite – м'яка сила, пристрасна насолода…

Центральною темою композиції стало весняне пахощі бузку – саме його оспівує цей аромат. З перших же нот вступає вона у свої права, обрамлена виразним акордом рожевого перцю та ніжністю літніх ягід та фруктів – солодкого білого персика та тонізуючої пікантної білої смородини. Легкий штрих ванілі надає цій прелюдії невимовну витонченість.

Тема весняних квітів, що вторять бузки, розкривається в серці композиції: тут зібрано чудовий букет з конвалії, неролі, ірисів, туберози та герані – просто запаморочливий аромат!

База парфуму дуже чуттєва: справжнє чаклунство походить від тандему мускусу і сірої амбри, і навіть дуету рідкісних порід дерева – чорного ебенового і світлого сандалового. Завершує шлейф пряний принадний нюанс пачулі.

Купити Tiziana Terenzi Afrodite в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає вражаюче красива та ефектна колекція творів цього унікального італійського бренду.