0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Azzaro Jetlag

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Jetlag Туалетна вода
Немає у наявності

Лоріс Аззаро, засновник бренду свого імені, народився в Тунісі, у сім'ї вихідців із Сицилії. Його дитинство пройшло у колишній французькій колонії, що вплинуло на смаки майбутнього дизайнера. Юнак був зачарований Францією, її мовою та історією, тому вирушив туди вчитися і згодом навіть викладав літературу у Тулузькому університеті. Можливо, саме там він і залишився б, якби не доленосна зустріч із чарівною дівчиною Мішель. Вона стала його дружиною та музою, переконавши випускати власну колекцію аксесуарів. Стильні та незвичайні, вони так припали до смаку примхливій паризькій публіці, що сімейна пара вирішила повністю присвятити себе дизайну. Спочатку спеціалізувалися на сумочках та капелюшках, поступово розширили асортимент до власної серії одягу, взуття та парфумерії.

Вироби будинку Azzaro полонять віртуозно збудованим балансом зухвалості та вишуканості, чуттєвості та витонченості. Вони миттєво приковують зацікавлені погляди оточуючих до свого власника, поміщаючи їх у центр загальної уваги. Не став винятком і чарівний пряний фужер, випущений 2006 року. Над його формулою працював один із найкращих парфумерів компанії Givaudan Олів'є Пешо (Olivier Pescheux), відомий своїми роботами для торгових марок Paco Rabanne, Davidoff, H&M, Moschino та Versace.

 

Jetlag - це уособлення чарівної свіжості молодого листя, обмитого ранковими росами і зігрітим першим світанковим промінням. Прохолодний, переливчастий і делікатний букет, що полонить акварельною чистотою звучання, підкресленою лаконічністю піраміди та бездоганною елегантністю. Він дзвінкий і самобутній, що приємно освіжає і дарує запаморочливе відчуття легкості. Ідеально підходить для повсякденного використання, тому що відмінно проявляє себе в будь-яку погоду та сезон.

Відкривають чудову композицію соковиті іскорки стиглих цитрусів. Аристократична гіркота грейпфрута і темпераментний запал лимона так і бризкають енергією, моментально тонізуючи і допомагаючи прогнати залишки сну. У компанії пікантних прянощів вони стають особливо заводними та зухвалими, розсипаючись на міріади райдужних іскорок, зачаровуючи колоритними відтінками та глибокими півтонами. Щедрий розсип пекучого перцю, гострого кардамону і бархатистої кориці палахкотить на ніжних пелюстках чайної троянди, захоплюючи в неймовірний вихор емоцій. Колкі спеції та граціозні бутони пронизані таємничим серпанком ладану, завдяки чому звучання стає більш спокусливим та імпозантним, неспішно підводячи до мужньої та шляхетної бази, де на замшево-м'якій підкладці з кедра та почули тихо мерехтить янтарна.

Аромат чудово збалансований, незвичайний і цілісний, гармонійно поєднує в собі ненав'язливість та м'якість, строгість та респектабельність. Він подібний до ковтку первозданної лісової прохолоди, втілення непомітної чарівності та стриманої елегантності. Така туалетна вода підійде для лекцій, офісної роботи, офіційних заходів, ділових зустрічей та переговорів. Вона відмінно гармонує з випрасуваною та накрохмаленою сорочкою, піджаком та стильними джинсами.

Купити Azzaro Jetlag можна в інтернет-магазині La Grande.