0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sergio Tacchini La Volee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sergio Tacchini La Volee Туалетна вода
675 грн
854 грн
Акція
-21%
Sergio Tacchini La Volee Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Sergio Tacchini La Volee – модна новинка для життєрадісних оптимісток

Будинок спортивної та молодіжної моди Sergio Tacchini презентує чудовий подарунок молодим та життєрадісним дівчатам – шипровий квітковий аромат La Volee , прикрашений акордами фруктів та троянд, мускусу та тропічних нот. Ця новинка тільки з'явилася на прилавках парфумерних магазинів, але вже зібрала безліч прихильних відгуків, що відзначили свіжість і юність аромату, його величезний позитивний заряд і приємний акуратний шлейф, який не завадить нікому довкола, але захопить всіх, хто виявився зовсім поруч із прекрасною обладнанням.

Це відмінний вибір аромату на будь-який захід з ранньої весни та до пізньої осені: він буде доречний на прогулянці та у спортзалі, на зустрічі з подругами, успішно супроводжує вас на шопінгу та, безсумнівно, прикрасить на побаченні.

Історія аромату

 

Творець бренду – знаменитий у минулому тенісист Серджіо Таккіні – призер найпрестижнішого турніру на кубок Девіса та чемпіон Італії, завершивши спортивну кар'єру, не пішов зі світу спорту остаточно: у 1966 році він створив бренд яскравої спортивної моди для тих, хто бачить свій образ , хто вміє творчо виражати емоції та має уяву.

Парфуми увійшли до сфери інтересів модного будинку з 1987 року, і на сьогоднішній день колекція ароматів від Sergio Tacchini налічує близько 35 найцікавіших композицій.

Однією з останніх новинок стала ефектна і драйва для Неї і для Нього – жіноча La Volee (2018), автором якої став знаменитий Олів'є Кресп, і чоловіча туалетна вода Smash (що вийшла роком раніше).

Дизайн флаконів цього тандему виконаний у стилі тенісних м'ячів – куль у рожевому дівчачому кольорі та темно-блакитному чоловічому варіанті.

Це чудовий подарунок для молодих спортивних дівчат або парний презент у вигляді дуету ароматів La Volee & Smash для яскравої активної пари. Купити Sergio Tacchini La Volee в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ви знайдете інші композиції з колекції цього найцікавішого італійського модного будинку.

Свіжі троянди та стигла смородина: мить – і ви у літньому саду!

Яскравий та соковитий фруктово-ягідний акорд відкриває цю радісну композицію ароматами екзотичного запашного личі та кисло-солодкої пікантної нотки червоної смородини.

«Серце» композиції наповнене пахощами романтичних оксамитових троянд у краплинах роси та важких магів, що чарують.

База туалетної води надзвичайно чуттєва: тут химерно переплітається аромат мускусу, пряних пачулі і солодкого приваблюючого амброксану - особливої молекули, що надає аромату тепло і об'ємність звучання.

Якщо ви шукаєте дійсно модний і при цьому демократичний за ціною аромат, пропонуємо вам експеримент: варто купити Sergio Tacchini La Volee - і ви здивуєтеся кількості компліментів, якими будете обсипані, витративши зовсім небагато грошей і ще менше часу, купуючи його за кілька кліків в інтернет -магазин La Grande.