0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Mancera Musky Garden

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Musky Garden Парфумована вода
3 038 грн
Mancera Musky Garden Парфумована вода (тестер)
120ml
2 872 грн

Ніхто не може так реалістично демонструвати жіночу чуттєвість за допомогою аромату, як це робить парфумер П'єр Монталь. Створюючи свою чергову роботу, він прагнув відобразити у ній найпривабливіші сторони жіночого образу: емоційність, ніжність, хвилюючу м'якість. Парфумер спробував посилити ці якості за допомогою квітково-фруктової композиції та піднести їх. Саме так з'явилося нове видання – інтригуючий та несподіваний Musky Garden .

Французький бренд Mancera відомий на парфумерному ринку з 2008 року. Свої аромати він одягає в ємності зі скла, виготовленого за спеціальним замовленням і здатним захистити продукт від впливу зовнішніх факторів, що руйнує. Свою продукцію компанія представляє в єдиному брендовому бутіку, розташованому на Place Vendom у Парижі - у місці, де зосередилася найбільш «зоряна» публіка міста, яка здатна гідно оцінити роботи парфумера, і може дозволити собі такі затратні придбання.

Для Парфумерного будинку, що випустив Musky G arden у 2017 році, аромат є приводом відволіктися від теми втомливих мандрівок та поневірянь далекими землями. Парфум став спробою зосередитися на тому, що так подобається прекрасній половині людства: сонце, лагідне літнє тепло та приємна ранкова прохолода, соковиті фрукти та запашні ягоди, приємні хвилини відпочинку та лінива неспішність. Своєю появою композиція нагадала про літо: яскраве, спекотне, веселе, що запам'ятовується.

Musky G arden – значить здійснити свою мрію, яка втілилася в пахучому розкішному парфумі. Пізнати радість від глибокої та щирої мелодії, грайливої та іскристої, вібрації якої проникають у ваше тіло, щоб дарувати йому задоволення. На тлі серйозних східних композицій, якими бренд найчастіше тішить своїх шанувальників, цей аромат звучить особливо делікатно, ніжно та урочисто. Дуже жіночний і витончений, він ніби бере свою володарку за тендітну руку і веде по вузькій, протоптаній серед зелених трав доріжці, що стелилася в тінистому саду. Тут уже дозріли плоди на деревах і ягоди в саду, повітря наповнене цими благодатними запахами і пахощами бутонів, що тільки-но розкрилися. Можна відпочити від суєти в тіні розлогих дивовижних дерев.

Пафрюмована вода розкривається несподіваним поєднанням солодощі білого персика, легкої кислинки журавлини та комфортної свіжості цитрусів. У її «серці» чути терпку смолисту пряність листа пачулі, насолоду болгарської троянди, відтінки жасмину і пудровість ірису. Ця різноманітність обрамляється шикарним фінальним штрихом, в якому заспівали воєдино медові запахи малини, акценти ожини та спокусливий амброво-мускусний дует.

Придбати вишукану парфумерію Mancera у Києві ви можете, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Наші консультанти професійні та досвідчені, вони завжди раді допомогти вам у виборі найбільш відповідного варіанту.