0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Hindu Kush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Hindu Kush Парфумована вода
111 грн
Хіт
Mancera Hindu Kush Парфумована вода (тестер)
120ml
3 023 грн

Найбільш дієві ліки від сильної депресії, сезонної хандри і ваш особистий аромо-наркотик… Ще одна крапля щастя, яке на мить стає відчутним, завдяки творчості талановитого майстра… Все це – про розкішний, позитивний, інтригуючий і незабутній парфум Hindu K ush , представлений маркою Mancera .

Французький бренд нішевої парфумерії Mancera щорічно тішить своїх покупців новими продуктами. Видання торгової марки, популярні серед справжніх шанувальників, вперше були презентовані на ринку в 2008 році. Сьогодні портфоліо компанії складається з кількох десятків позицій, що випускаються у високотехнологічних ємностях. Таке оформлення дозволяє складу всередині флакона не втрачати своїх властивостей і зберігати якість протягом тривалого часу. Генератором творчих ідей компанії та її провідним парфумером є відомий метр П'єр Монталь.

Купити Hindu K ush – означає отримати необмежений доступ до задоволення, близького і зрозумілого тільки вам. Щойно почувши привабливі відлуння цієї неповторної мелодії, ви відразу прагнете дізнатися її назву, запам'ятати її і зробити все можливе, щоб заповітний флакончик опинився на вашій полиці. Потім, коли це диво станеться, ви неспішно і дбайливо витрачатимете ароматну рідину, отримуючи задоволення від кожної краплі, нанесеної на відомі тільки вам точки на тілі - туди, де пульсує кров, де аромат розкривається ще яскравіше і чарівніше, демонструючи свою глибину, багатогранність. .

Цим яскравим та переливистим ароматом щиро насолоджуються навіть ті, хто, здавалося б, вже давно піддався чарам селективної парфумерії даного виробника. Його вихід був очікуваним, і парфум справді виправдав усі надії шанувальників бренду. Хвилюючий, глибокий, м'який і привабливий, він втілив у собі все те, що в розумінні сучасної людини є стильною східною композицією. Необхідна лише крапля парфумованої води, щоб простір навколо її володаря наповнилося чарами – димними, пряними, теплими, бархатистими.

Своїм ім'ям композиція завдячує назві гірської системи Гіндукуш, розташованої у Середній Азії біля Афганістану і Пакистану. Її ноти уособлюють колорит тих земель, передають екзотичні запахи та ароматні відтінки, що властиві цій місцевості.

Hindu K ush розкривається магічним поєднанням лабдануму та темпераментних спецій, доповненим відтінками умиротворюючого ладану та солодкувато-трав'янистим мотивом конопель. Смолисто-пряні відлуння пачулів та елегантні дерев'яні ноти відчуваються в «серцевому» акорді. Унікальні димні мотиви деревини гуаяк, що чути у фінальному акорді, доповнюються нотою грайливою ванілі, чарівним тандемом амбри та білого мускусу.

Кожен, хто бажає пізнати багатогранність та насиченість подібних композицій, може купити вишукану парфумерію Mancera . У Києві вона досить широко представлена у нашому інтернет-магазині Lagrande.