0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Gold Incense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Gold Incense Парфумована вода
111 грн
Mancera Gold Incense Парфумована вода (тестер)
120ml
2 822 грн

Mancera Gold Incense - п'янкий запах золота

 

Парфумерний будинок Mancera знову розкриває для нас тему золота – цього разу у найшикарнішому його аспекті. Композиція Gold Incense підкорює своїми амбровими та ванільними, теплими пряними та пудровими, бальзамическими та мускусними, цитрусовими, димними та кавовими акордами.

Саме зараз настав його час: це розкішний осінньо-зимовий вечірній парфум для особливих випадків, які ви цінуєте на вагу золота.

Кожна ваша поява в аурі цього аромату буде обсипана компліментами, кожна мить насолоди цим запахом – дорогоцінна. Парфум пахне сонячним світлом, наповнює вас яскравою, променистою енергією та безперечним позитивом. Він стане чудовим вибором як прикраса для особливих подій, які ви хочете надовго зберегти у скарбниці своєї пам'яті.

Трохи історії

 

Мансер - це завжди шикарно! Цього разу парфумерний будинок, заснований і очолюваний одним із найталановитіших сучасних майстрів, П'єром Монталем, запропонував композицію, присвячену дорогоцінному металу, який тисячоліттями не дає спокою людській уяві. Золото – символ розкоші та багатства, володіти ним прагнуть, яке блиск зачаровує – а часом і засліплює.

Саме така гіпнотична дія чинить на людину і аромат парфумованої води Gold Incense . Дизайнер бренду Амелі Мансера посилила це враження через красивий флакон лаконічної та елегантної форми, яка, тим не менш, чудово передає ексклюзивність парфуму: скло, використане для корпусу фіалу, застосовується для виготовлення ілюмінаторів космічних апаратів та ідеально захищає армат від будь-яких негативних зовнішніх впливів.

Вся колекція будинку Мансера представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Mancera Gold Incense за найприємнішою ціною.

 

Яскраві фарби східних кольорів.

Композиція відкривається інтригуючим, незвичайним міксом бальзамічно-димного, містичного ладану та наповненого сонячним світлом і теплом мандарину, бадьорить ароматною тонізуючою кавою та запашним, темпераментним рожевим перцем.

Незвичайна прелюдія змінюється чудовим квітковим флером: тут зібраний чудовий букет з жасмину і пудрових фіалок, що сп'янить своєю солодкістю, оксамитових троянд і по-східному колоритних, чуттєвих почуттів.

На завершення вас підкорить ніжний магнетизм ванілі та солодощі бензоїнової смоли, які чудово гармонують із витонченим, і при цьому таким сексуальним білим мускусом.

Парфуми порадують як чоловіків, так і жінок – він створений у стилі унісекс, щоб підкреслити ваш статус і здатність насолоджуватися розкішшю, вміло оточуючи себе нею. Якщо вам імпонує саме такий стиль, варто купити Mancera Gold Incense в інтернет-магазині La Grande – і ви відчуєте, яка сила природного магнетизму міститься у благородному золоті!