0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue Туалетна вода (тестер)
100ml
3 501 грн
4 071 грн
Акція
-14%
Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue Туалетна вода
Немає у наявності

Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue – свобода і пригоди !

Yves Saint Laurent на початку зими 2018 року представив чудову новинку, призначену для весняних та літніх днів: свіжий та стильний акватичний L ' Homme Cologne Bleue . Він відмінно доповнить вигляд у модному стилі кежуал і молодих, енергійних хлопців, і чоловіків, що відбулися, шукають льотного стану легкості та відсутності проблем. Звучання туалетної води дуже сучасне, воно втілило всі актуальні тренди нашого часу. Ця фужерна ароматична композиція наповнена ароматичними, свіжими, пряними, океанічними та трав'янистими акордами. Головною її перевагою можна вважати універсальність: хоча, завдяки морському звучанню, і орієнтована на теплий сезон, восени та взимку вона стане вам чудовим компаньйоном для походу до спортзалу та особистого часу, який ви присвячуєте своїм улюбленим заняттям.

Історія аромату

 

Композиція є новинкою 2018 року випуску – черговою варіацією на тему чоловічого бестселера L'Homme. Це – своєрідна візитка від бренду Yves Saint Laurent: колекція значних флаконів-«болтів», що з'явилася в 2006 році, зараз налічує вже понад півтора десятки композицій. Солідний, суто маскулінний відомий флакон, стильний почерк модного будинку – все це сприяє популярності цих видань, серед яких є і легкі літні фланкери, подібні до цього, і насичені, інтенсивні аромати – для будь-якого настрою та чоловічого типажу.

Створення нового одеколону від Лорана знову було довірено відомому майстру-парфумеру Жюльєтт Карагезоглу: жінці завжди видніше, як повинен пахнути чоловік, щоб справити враження! Ну а втіленням привабливого чоловічого образу та обличчям рекламної кампанії парфуму став популярний актор зі США Вінні Вулстон – трохи недбалий, надзвичайно стильний і дуже сучасний. Він уже не вперше представляє продукцію цієї марки – його харизма припала до вподоби як замовникам, так і шанувальникам по всьому світу.

Купити Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлена як колекція, так і інші знамениті аромати легендарного бренду для чоловіків і жінок.

 

Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue – літній настрій нон -стоп !

Тема свіжості стрімко розгортається з перших же акордів: секунда – і вас обдає потужна океанська хвиля, що викочує на берег, де біля готелю вже приготовлені освіжаючі напої: коктейль з грейпфрутів, мандаринів та червоних апельсинів дарує бадьорість, тонізує і заряджає. ! А чорний перець та кардамон надає композиції харизматичного звучання та демонструють яскравий, зухвалий характер.

У «серці» композиції головною темою звучить релаксуюча, розслаблююча лаванда, доповнена ноткою герані, що спокушає, і запашним літнім акцентом чебрецю. Дзвінкість і соковитість парфуму надає нюансу ароматного зеленого яблука.

База туалетної води притягує чарівністю пачулі та мужнім деревним дуетом білого кедра та сандалу.

З початком сезону відпусток багатьох тягне на новий досвід, і тому купити Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue буде чудовою ідеєю!