0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Tiziana Terenzi Sirrah

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Sirrah Парфумована вода (тестер)
100ml
6 225 грн
7 238 грн
Акція
-14%
Tiziana Terenzi Sirrah Парфумована вода
7 216 грн
8 391 грн
Акція
-14%

У 2018 вишукана лінійка Luna Collection від італійського селективного бренду Tiziana Terenzi поповнилася новим ароматом. Sirrah - це назва найяскравішої зірки в сузір'ї Андромеди - світила змінної яскравості, що обертається навколо своєї осі і створює гігантські спіралі вогню. Зірка постійно видозмінюється і ніколи завжди виглядає по-різному. Така особливість надихнула Паоло Теренці на створення принципово нової парфумерної структури, в якій немає традиційного пірамідального поділу, від початкових нот до бази, а є єдине ядро, і навколо нього обертаються всі компоненти. Щоб здійснити свій задум і досягти однакової молекулярної маси інгредієнтів, йому довелося витратити аж два роки! Натомість у результаті вийшов інноваційний, самобутній та не схожий на інші букети.

У ньому немає чіткого початкового чи базового компонента. Спочатку краще чується один елемент, потім, коли до нього звикаєш, проявляється другий, потім ще й так по колу. Постійна трансформація та гра переливів не дає занудьгувати та забезпечує незабутні відкриття протягом цілого дня. Це чудовий вибір для всіх, хто цінує нетривіальність та інтригу.

У багатогранній і складній піраміді віртуозно переплетена чуттєва насолода маракуйї і айви з пікантними вкрапленнями зеленого перцю, темпераментні відблиски шафрану і кристально-чисте гірське повітря, смолисто-карамельна амбра і спокуслива троянда, соковитий османтус і світла виробленої шкіри. Поєднання оригінальне та таємниче, привабливе та загадкове. Осліплює чудовим мерехтінням і крутить голову чарівними іскорками.

Це феєрична комбінація, адресована шанувальникам ексклюзивних рішень. Власник парфумованої води — творча і життєрадісна натура, з гарним смаком і бешкетним вогником в очах. Чарівний, позитивний і елегантний, він завжди привертає себе увагу оточуючих, вигідно виділяючись і натомість інших. Його витонченість і природний шарм вдало підкреслює рідкісний і привабливий парфум. Він добре поєднується з різними стилями, від неформального повсякденного до суворого ділового чи святкового. У компанії такого аромату можна сміливо вирушати на роботу в офіс, на переговори з бізнес-партнерами, на зустріч із друзями, коктейльну вечірку чи побачення. Він забезпечить своєму власнику гарний настрій, впевненість у своїй чарівності, увагу та компліменти.

Купити Tiziana Terenzi Sirrah в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Це видання упаковане у фірмовий циліндричний флакон, увінчаний масивною золотою кришкою. На стоппер нанесено стилізований астрологічний малюнок, що зображує фази Місяця, а сама пляшечка виконана з матового скла та оформлена в імпозантній золотій гамі. Виглядає просто чудово!