0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Oud Minerale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Oud Minerale Парфумована вода
Немає у наявності

Tom Ford Oud Minerale – море синє запалили !

Tom Форд - парфумер з особливим поглядом на світ, багато образів, що народжуються в його уяві і втілені в ароматах, настільки фантастичні, що важко повірити в їхню реальність - і, тим не менш, вони завойовують тисячі шанувальників. Концептуальний, нестандартний унісекс-аромат Oud Minerale - Яскравий тому приклад.

Його навіть складно назвати парфумом у тому сенсі, що всі звикли в нього вкладати. Цей запах - немов спосіб змінювати реальність і своє місце розташування в ній: всього секунда - і всі органи чуття отримують повну ілюзію морського узбережжя, свіжих хвиль і вітру, запаху піску, нагрітого сонцем, і вудового дерева, що пливе хвилями. Це берег холодного моря Прибалтики, або скелястий норвезький фіорд, або узбережжя Атлантики, де хвилі гасять вітер, який доносить до нас бризки, тепло полум'я та аромат диму від багаття на березі. Акорди моря та солі, бальзамічних смол та водоростей зливаються разом у аромат свободи, у тому числі – і свободи від забобонів. Таку композицію носять люди, які не залежать від чиєїсь думки, і керуються лише своїм смаком і своїми життєвими правилами.

Історія аромату

 

Творець бренду Том Форд зробив собі ім'я, працюючи спочатку з такими видатними модними будинками, як Yves Saint Laurent та Gucci, вивівши їх за короткий термін знову на рівень прибутків та престижу, як і за часів піку слави в минулому. Однак Форд мріяв про власну справу, і втілив ці мрії в реальність із блиском, стартувавши з проектом нішевої парфумерії в 2004 році, почавши з гучної прем'єри «Чорної орхідеї», і потім протягом декількох років створивши дві приголомшливі колекції – пафосну Signature Perfu багатогранну Private Blend, до якої увійшов навіть Oud Minerale. У цій композиції, створеній у співдружності з парфумером Шьямалою Мейзондьє, майстер обіграв глибину та багатозначність аромату вудового дерева та безкраї простори океанських хвиль із їхньою свободою та потужністю стихії.

Парфум упакований у фірмовий відомий флакон – стильний, чорний, лаконічний, із розкішною золотою табличкою. Придбати Tom Ford Oud Minerale в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлені й інші аромати цієї дивовижної колекції, а наші професійні консультанти допоможуть вам вибрати саме ту парфум, яка стане вашим «другим Я».

 

Tom Ford Oud Minerale – дим над водою .

Композиція поєднує в собі два основних напрямки – морське та деревне, як химерне поєднання двох абсолютно різних, але таких гармонійних стихій. Аромат вступає потужним акордом океанських хвиль – акватики, солі та морських водоростей, а потім продовжується деревним ансамблем, де домінантою звучить вдове дерево в обрамленні ялицевого бальзаму та перцевого дерева. Крім того, рожевий перець дарує парфуми свою пряність і темперамент, стиракс – бальзамно-смолистий акцент, а сіра амбра – відчуття привабливого тепла, немов від багаття на прохолодному морському березі.

Парфум ідеальний для весни та осені, коли вітри майорять його приголомшливий шлейф, а дощові дні гармонують із самою природою цього аромату.

Вам, безумовно, варто купити Tom Ford Oud Minerale , якщо ви цінуєте нестандартні аромати, які дозволять вам вигідно виділитися в «трендовому» натовпі і продемонструвати власне бачення краси.