0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Obsessed for Women Intense Парфумована вода (тестер)
100ml
1 558 грн
Calvin Klein Obsessed for Women Intense Парфумована вода
Немає у наявності

Calvin Klein Obsessed for Women Intense – коли пристрасть стирає межі реальності…

Calvin Klein представляє свою нову «наваження» - Obsessed for Women Intense - Розкішний подарунок для любительок орієнтальних ароматів. Він подібний до східної казки, де легко вгадуються бальзамічні, мускусні, амброві, трав'янисті та пряні мотиви – принадний та освіжаючий, чарівний та запаморочливий аромат, який зробить ваш день дивовижним, розбудивши фантазію та вміння бачити прекрасне. Відмінний вибір для осені, зими та ранньої весни: прохолодний сезон його пора, побачення та особливі моменти життя – його стихія!

Такий аромат підійде жінці з яскравим характером - тією, яку називають харизматичною: пристрасна вдача цього аромату не затьмарить її індивідуальність, а вміло підкреслить експресивні риси.

Історія аромату

 

Будинок Calvin Klein щорічно радує нас своїми яскравими новинками. Ось і сезон 2018 ознаменувався виходом чудової пари «Одержимих» - для Нього і для Неї. Бренд залишається вірним проголошеної раніше концепції стирання кордонів між чоловічими та жіночими парфумами, і тому обидві композиції в принципі взаємозамінні – пара цілком може обмінятися ароматами один одного та спробувати на власній шкірі звучання аромату партнера, вивівши чуттєвість на новий рівень.

Тим не менш, майстер-парфумер Лоран ле Гернек, автор даного дуету, передбачив у Obsessed for Women Intense і характерно жіночні риси – бурштинову амбру та квітково-пряний лабданум, – і в той же час ноту, яка ніби розмиває гендерні кордони – тут цю роль виконує холодна, умиротворююча альпійська гірська лаванда.

Фірмовий мінімалістичний овал флаконів у цій версії став абсолютно чорним, наче магічний камінь – у такому вигляді він виглядає чудово розкішно!

Купити Calvin Klein Obsessed for Women Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande – ми представляємо вам всю велику колекцію Obsessed , а також решту видатних творів цього американського парфумерного будинку та лінії продукції, створені на їх основі.

 

Calvin Klein Obsessed for Women Intense - чуттєвість , що досягла абсолюту !

Ця композиція вчить нас насолоджуватись кожним нюансом нашого багатогранного життя, вбираючи усі «моменти краси». Вона відкриває свої обійми смолистим, з лимонним відтінком акцентом елемі, з яким так гармонійно поєднуються різноманітні цитрусові мотиви з солоючою солодкою, соковитою пахощами часточок мандарина та його ароматичною, трохи гіркуватою шкіркою.

«Серце» парфуму наповнене освіжаючою прохолодою літньої зелені – нотою гірської лаванди, напрочуд близькими до неї травними та пряними, камфорними та димними відтінками шавлії та бархатисто-пудровим нюансом листя фіалки.

База композиції формує фінальний акорд: тут панує непереборна пристрасть амбри та мускусу – неймовірно привабливого тандему, влада якого безмежна. Акцент лабдануму надає всьому звучанню загальний, взаємопов'язаний зміст - східний, теплий, пряний, чудово гармонує з усіма ключовими інгредієнтами: лавандою, мускусом та амброю.

Якщо ви хочете підкреслити свою чуттєвість і красиво висловити її – рішення купити Calvin Klein Obsessed for Women Intense буде не спонтанним капризом, а вірним іміджевим рішенням!