0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Chrome Limited Edition 2016

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Chrome Limited Edition 2016 Туалетна вода
Немає у наявності

Бренд Azzaro був заснований Лорісом Аззаро у середині 60-х років минулого століття. Італієць за походженням, молодий дизайнер народився в Тунісі, багато подорожував, поки нарешті не осів у Франції. Саме там він зустрів свою дружину Мішель, яка на той час працювала моделлю. Для неї створив перші аксесуари, а потім і колекцію одягу, який швидко завоював популярність у примхливої паризької публіки за віртуозне поєднання елегантності та зухвалості. Зараз у колекції торгової марки представлені прикраси, сумочки, взуття, капелюшки та, звичайно, парфумерія.

Оригінальна композиція Chrome була випущена ще в 1996 році і досі залишається флагманом продажу модного будинку. Це елегантний аромат для чоловіків, натхненний кришталевою свіжістю морських хвиль - класика, що не старіє, започаткувала цілу лінійку стильних чоловічих парфумів. Для торгової марки стало гарною традицією щороку випускати ексклюзивне літнє видання у незвичайній інтерпретації – не став винятком і 2016 рік.

Над вишуканою версією працювала один із найкращих парфумерів компанії Robertet Дороті Піо (Dorothee Piot), яка отримала популярність за свої твори для Amouage, Salvador Dali, Olfactive Studio, Andy Warhol та Thierry Mugler. У чуттєвій та привабливій композиції вона втілила пристрасть самого Лоріса до блискучих та яскравих речей. Маестро часто повторював, що любить усе, що сяє та підкреслюється сонячним світлом. Тому і дерев'яний пряний букет вийшов таким теплим і лагідним, що увібрав у себе сліпуче мерехтіння небесного світила і запаморочливу блакит безхмарного неба. Це - чудова ода подорожам та свободі, безмежній радості та гарному настрою, напрочуд позитивна та світла комбінація, що полонить неймовірною палітрою відтінків.

Традиційний акватичний акорд у чудовій піраміді тепер доповнений шляхетним та величним віргінським кедром, який надає звичному звучанню нову енергетику, збагачуючи спокусливими деревно-сухими півтонами. У його компанії мускатний горіх стає особливо пряним та зухвалим, життєрадісним та спокусливим. Він іскриться на тлі замшевих нот фіалкового листа, неначе дорогоцінний камінь на зеленому оксамиті. Водяні мотиви наповнюють енергією та дарують чарівне відчуття чистоти, щоб потім м'яко розчинитись у затишних обіймах кедрової бази. Дуже мужня та приваблива комбінація, яка стане вдалим вибором для теплої погоди та літнього сезону.

Туалетна вода відмінно поєднується з діловим костюмом та шортами, джинсами та футболками - за рахунок свого ненав'язливого та чудово збалансованого звучання буде доречна на пляжі та ділових переговорах, на побаченні та офіційному заході, на роботі та відпочинку. Це той самий фінальний штрих, який зробить ваш образ таким, що запам'ятовується і яскравим.

Видання одягнено у флакон тієї ж форми, що й початковий аромат. Це все та ж квадратна пляшечка з добре впізнаваним силуетом і опуклими гранями, але тепер забарвлена у насичений синій відтінок. Купити Azzaro Chrome Limited Edition 2016 можна в інтернет-магазині La Grande.