0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Solarissimo Favignana

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Solarissimo Favignana Туалетна вода
Немає у наявності

Заснований у 60-х роках минулого століття будинок моди Azzaro завоював популярність своїм віртуозним умінням поєднувати зухвалість та елегантність. Одяг, аксесуари та парфумерія бренду незмінно стильні, що інтригують та виділяються серед інших. Вони підкреслюють гарний смак і чарівність свого власника, роблять образ незабутнім і яскравим.

Не стала винятком і колекція Solarissimo , розпочата 2016-го. До неї увійшли три динамічні композиції для чоловіків, названі на честь найбільших островів Егадського архіпелагу. Кожен із них присвячений певному часу доби. Якщо дебютний Levanzo оповідав про світанок, а Marettimo прославляв опівдні, то третій і завершальний у лінійці Favignana , представлений у 2018 році, натхненний заходом сонця.

Це чарівний східний фужер, розроблений парфумером компанії Drom fragrances International Філіппе Романо (Philippe Romano), відомим своїми творами для торгових марок Abercrombie & Fitch, Lalique, Salvador Dali, Kenzo та Escada. Аромат втілює чарівність літньої ночі на Середземноморському узбережжі і того чарівного часу, коли омріяна прохолода сутінків зустрічається з лінивою знемогою сонячного дня. Побудований на контрастних ванільно-тютюнових і трав'янисто-цитрусових акордах, він протиставляє невичерпну італійську життєрадісність важкої ніжності орієнтальних мотивів.

Відкривають чудовий букет соковиті часточки зацукрованого лимона, у яких пікантно з'єднані кислинка та насолода. Радісні та іскристі, вони схожі на пустотливих сонячних зайчиків, що весело мерехтять на тлі бірюзових хвиль. Пряні акценти шавлії чудово остуджують темпераментний натиск цитрусів, розливаючись прохолодним оксамитом по шкірі і даруючи запаморочливу прохолоду, наче солоні бризки, що потрапляють на розігріту сонцем шкіру.

Мірний плескіт витриманого рому в серці композиції нагадує про бурштинові морські води, залиті помаранчевими променями світила. У компанії пекучого імбиру його звучання стає більш пристрасним і привабливим, захоплює в неймовірний калейдоскоп емоцій, немов над неба над безмовною гладдю океану. А завершують сліпучий образ смолянисті мотиви кедра, оповиті димними цівками тютюну та освітлені м'яким амбровим світлом.

Це дивовижна комбінація, в якій вгадуються запахи розпеченого піску і тихий шепіт хвиль, що набігають на берег, яскраві фарби західного горизонту і важка чарівність сутінків, що насуваються. Незвичайний, хвилюючий і чуттєвий аромат, який зарядить свого володаря неймовірною енергією, підбадьорить і подарує жадану свіжість у розпал спекотної спеки.

Флакон зберіг форму попередніх видань. Це лаконічний прямокутний фіал, увінчаний темною кришкою з деревним малюнком, але цього разу пофарбований градієнтом в оранжево-білій гамі. Купити Azzaro Solarissimo Favignana можна в інтернет-магазині La Grande.