0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Coach Floral Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Coach Floral Eau de Parfum Парфумована вода
Немає у наявності
Coach Floral Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Coach Floral Eau de Parfum – Весна во флаконі !

Гарний та соковитий аромат для сонячних весняних та безтурботних літніх днів розробив бренд шкіряних виробів Coach на додаток до своїх різноманітних моделей сумочок. Floral Eau de Parfum - Квітковий дерев'яно-мускусний аромат легкості та надії, молодості та жіночності. Прекрасний вибір як для юної дівчини, так і для романтичної жінки – він відразу ж створює чудовий настрій, радує своїми переливами білих квітів та троянд, солодощів та мускусів, фруктів та цитрусів.

Тут достатня для літньої композиції стійкість, приємний та ніжний шлейф та дуже атмосферне звучання. Такою парфумованою водою приємно прикрасити себе на відпочинку або у вихідний день - вона чудово поєднується з шифоновими легкими сукнями, тканинами, що струмують, розпущеним по плечах волоссям і атмосферою безтурботного щастя, яку вона ідеально вміє створювати навколо своєї власниці.

Історія аромату

 

Бренд Coach – відомий американський виробник шкіряних сумок: клатчі та рюкзачки, елегантні сумки та шоппери, гаманці та інші вироби – всі вони покликані доповнити жіночий образ та зробити його досконалим. Але без аромату це все одно немислимо, тому виробники вирішили розширити сферу своїх інтересів, включивши в неї і парфумерію. З 2007 року шанувальників бренду радує ще й найцікавіша колекція з трьох десятків чарівних жіночих та елегантних чоловічих композицій, що доповнюють колекційні сумки.

Так з'явилася і Floral Eau de Parfum – фланкер аромату Coach the Fragrance, що вийшов у 2016 році у форматі туалетної води. Новинка 2018 року – більш концентрована та святкова парфумована вода, яку шанувальниці марки одностайно визнали навіть більш цікавою та багатогранною версією, ніж первісна. Ще б пак, над нею працювали відразу три талановиті парфумери: Shyamala Maisondieu, Nathalie Gracia-Cetto і Nadege le Garlantezec.

Родзинкою оформлення флаконів стала шкіряна брелок-квітка ніжного рожевого кольору – оригінальне посилання до основного напряму діяльності бренду, що торгує шкіряними аксесуарами.

Щоб купити Coach Floral Eau de Parfum , немає необхідності їхати до США або замовляти її через океан: в Україні ви можете зробити це в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Coach Floral Eau de Parfum – ідеальна супутниця для романтичних прогулянок та побачень!

Солодкий і життєрадісний початок захоплює нотками ананаса та апельсина, бергамоту та лимона. Цей фруктово-цитрусовий коктейль ефектно доповнений темпераментним акцентом рожевого перцю. «Серце» композиції усипане квітами: солює тут хвилююча гарденія в обрамленні чудових чайних троянд, медового жасмину самбак і в хмаринці гедіону, що забезпечує чудовий шлейф. Фінальний акорд захоплює привабливою чарівністю мускусу у поєднанні з пачулі та ваніллю, а дерев'яні ноти з акцентом вершкового сандала дарує особливий м'який шарм.

Шукаєте аромат-настрій на весну та літо? Рекомендуємо вам звернути увагу на цей парфум і купити Coach Floral Eau de Parfum , щоб радіти життю із захопленням!