0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Marc Jacobs Daisy Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Marc Jacobs Daisy Love Туалетна вода
82 грн
Marc Jacobs Daisy Love Туалетна вода (тестер без кришечки)
100ml
1 879 грн
Marc Jacobs Daisy Love Гель для душа
Немає у наявності

Marc Jacobs Daisy L ove – романтика та вишуканість

 

Marc Jacobs Daisy L ove – чарівний аромат для жінок. Витончена композиція, створена на основі всього чотирьох ноток, манить незвичайним звучанням. Парфумери використовували рідкісні оригінальні поєднання, щоб досягти унікальної гри відтінків. Аромат підкреслить жіночні риси його власниці: грайливість та вишуканість, чуттєвість та романтичність. Парфум залишає легкий шлейф, завдяки чому ідеально підійде як для повсякденного використання, так і для особливих випадків.

Історія аромату

 

Marc Jacobs – американський бренд, що спеціалізується на випуску одягу, взуття, аксесуарів, косметики та парфумерії. Марк Джейкобс, засновник компанії, народився 1963 року. Він закінчив школу дизайну і вже у віці 23 років випустив свою першу колекцію одягу. Дизайнер вважає, що в образі важлива іронічність та відсутність забобонів.

Але стиль не обмежується лише одягом та взуттям, тому згодом компанія починає випускати й іншу продукцію, зокрема шикарну парфумерію. Перший аромат Marc Jacobs був представлений у 2001 році, і з того часу колекція поповнилася ще більш ніж 80 чудовими творами.

Marc Jacobs Daisy L ove продовжує популярну лінійку Daisy, випуск якої стартував у 2007 році. Новинка з'явилася у продажу у 2018 році, її автор – Alberto Morillas. Спокусливий аромат – втілення любові до життя, це історія про жіночність та дружбу, про відчуття молодості, про щастя споглядання краси природи: неосяжного пляжу, чистого неба, яскравого сонця та безмежного океану. Саме таким настроєм заряджають свою аудиторію молоді дівчата із реклами парфуму. Головна героїня, дочка Сінді Кроуфорд на ім'я Кайя Гербер – обличчя аромату. У відеоролику вона ворожить на ромашці, милуючись заходом сонця.

Marc Jacobs Daisy Love – чуттєвість та витонченість

 

Верхні ноти композиції розкриваються відтінками морошки: її лісовий аромат асоціюється із солодким запахом малини, доповненим морозною свіжістю.

Середні ноти грають нюансами ромашки, в яких поєднуються терпкі, дерев'яно-тютюнові акценти з легкими тонами прянощів та фруктів. Для створення таких акордів було використано унікальне ромашкове дерево з Галапагоських островів.

Базові ноти огортають ароматом вологої деревини, лісовими мотивами, що переливаються, зі свіжими хвойними акцентами і особливим «старим» деревним відтінком. Анімалістичні аспекти мускусу налаштовують на романтичний лад і привертають увагу протилежної статі.

Концепцію грайливості та романтичності підкреслює упаковка парфуму: флакон виконаний у теплих відтінках та прикрашений назвою аромату, кришечка виготовлена у вигляді квітки ромашки.

Якщо ви хочете стати володаркою аромату з грайливим безтурботним характером, радимо купити Marc Jacobs Daisy Love в інтернет-магазині La Grande, де він представлений як у звичайній упаковці, так і у вигляді флакона-тестера.