0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Jimmy Choo Man blue jimmy choo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jimmy Choo Man Blue Туалетна вода
1 014 грн
1 222 грн
Акція
-17%
Jimmy Choo Man Blue Туалетна вода (тестер)
100ml
1 616 грн
1 947 грн
Акція
-17%
Jimmy Choo Man Blue Дезодорант-стік
Немає у наявності

Jimmy Choo Man Blue – насолоджуючись блюзом

Ефектна чоловіча новинка від Jimmy Choo – дерев'яна фужерна композиція з провідною шкіряною темою . Blue », що створює враження абсолютної новизни звучання. На тлі модних і нерідко схожих один на одного ароматів ця туалетна вода звучить так, ніби отримана в дар з іншої планети - зовсім в іншому ключі, ніж ми звикли. Вона, наче відблиски, спалахує ароматичними, свіжими пряними, дерев'яними, ванільними, амбровими та солодкими акордами. Спочатку дещо зухвалий, аромат поступово набуває нереально гарного звучання.

Це ідеальний вибір для весни та осені з їхніми вітрами та дощами – такий парфум звучить у прохолодному повітрі особливо красиво. Композиція створена як вечірній аксесуар, що доповнює вигляд свого власника на побаченнях і в моменти відпочинку, проте як денний аромат в офісній обстановці він також цілком прийнятний, оскільки не завадить оточуючим надмірно вираженим шлейфом. Відмінне і стійке рішення для зайнятих чоловіків, що живуть у запаморочливому сучасному темпі, для яких викроїти час на особисте життя дуже непросто.

Історія аромату

 

Творцем композиції стала талановита та приваблива Наталі Лорсон (Nathalie Lorson). Вона представила своє творіння в 2018 році як продовження колекції Jimmy Choo Man , заснованої в 2014 однойменним фужерним ароматом.

Новинка зберегла важливу особливість свого попередника - стильну шкіряну ноту, але втратила фруктову насолоду - тепер на перший план вийшли ароматичні та деревні акценти, а магнетичний ефект, що манить, забезпечується сірою амброю, що прийшла на місце мускусу.

Дизайн флаконів зберіг відомі контури первісного варіанта, проте фланкер Man Blue в даному випадку повністю виправдовує свою назву: лаконічний скляний фіал пофарбований ефектним градієнтним переходом від насиченої нічної синяви до абсолютної прозорості.

Купити Jimmy Choo Man Blue в Україні ви вже зможете в інтернет-магазині La Grande: ми стежимо за всіма новинками парфумерного ринку та одними з перших пропонуємо до вашої уваги найцікавіші пропозиції.

 

Jimmy Choo Man Blue – аромат приємного вечора

Парфум відрізняється дуже продуманою, багатогранною та збалансованою композицією, в якій усі компоненти грають, наче талановитий оркестр.

Першим вступає релаксуючий лавандовий акорд – прохолодний і заспокійливий. Динаміку звучання надають пряні ноти мускатної шавлії та чорного перцю. Соковита цитрусова гіркуватість бергамота дарує аристократичний штрих композиції.

У «серці» парфуму пахне благородний акорд шкіри – шикарний та мужній. Він гарно підкреслений смолянистим, хвойним ароматом кипарису та виразним теплом сірої амбри, а фруктовий акорд із соковитих яблук та ананасів зачаровує кисло-солодким пікантним акцентом.

База звучить мужніми, але теплими і немов пестливими дерев'яними нотами сандала і ветівера, їх мерехтливими вершковими, димними, шоколадними переливами. Їм вторить ніжний нюанс, що спокушає ванілі, і чуттєвий пряний мотив пачули.

Якщо ви шукаєте аромат з відмінною стійкістю, якої вистачить на весь день, і з особливим звучанням, яке не повторилося б у колег і друзів - варто купити Jimmy Choo Man Blue - він виправдає ваші очікування!