0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Musc Infini

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Musc Infini Парфумована вода (тестер)
100ml
9 214 грн
Ex Nihilo Musc Infini Парфумована вода
1 098 грн
Ex Nihilo Musc Infini Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Будинок нішевої парфумерії Ex Nihilo заснували троє друзів у 2014 році. Сільві Лодей зі США, Олів'є Ройєр зі Швеції та Бенуа Верд'єр із Франції об'єднала пристрасть до авангардизму та прагнення створювати альтернативу стереотипному люксу. Ентузіасти розробляють концепцію аромату, а над парфумерною формулою працюють найкращі спеціалісти компанії Givaudan. Так народжуються незвичайні та яскраві композиції, орієнтовані на вільнодумців та справжніх бунтарів, які втомилися від масовості та прагнуть підкреслити свою індивідуальність стильними та унікальними парфумами.

Унісексовий Musc Infini був представлений у рамках дебютної лінійки бренду. Це затишний та розслаблюючий букет, присвячений дорогоцінному мускусу. Інтелігентний, спокійний і негучний, він схожий на старого друга, якого знаєш багато років, якому можна довіритися беззастережно, відкинути всі маски і просто бути собою, адже ти знаєш, що тебе люблять з усіма недоліками. Парфумована вода однаково добре розкривається як на жіночій, так і чоловічій шкірі. Це чудовий подарунок для гурманів, а також чудове придбання для поціновувачів ексклюзиву та розкоші.

Аромат світлий та позитивний, миттєво покращує настрій, допомагає відволіктися від сірості та рутини, робить усі тривоги та проблеми несуттєвими та далекими. Він зачаровує казковою красою переливів і неповторною грацією, радує багатою палітрою відтінків і майстерно вибудуваною гармонією, коли кожен інгредієнт посилює дію інших.

Відкривають чудову піраміду соковиті іскорки напоєних сонцем цитрусів. Калабрійський бергамот з грейпфрутом моментально покращують настрій і задають неповторну динаміку, вдало підкреслюючи пікантну гіркоту амбретового насіння. У серці композиції на шоколадній підкладці з шорстких почули пишним кольором розпускається красуня троянда, вичерпуючи п'янко-солодке і чуттєве пахощі. Витончені пелюстки, пронизані невагомими мускусними струменями, кружляють у чарівному танці, додаючи звучання привабливого об'єму та гіпнотичного тяжіння. Їхні ігристі переливи майстерно обрамлені граціозною серпанком бобів тонка, щоб потім неспішно опуститися на гурманську підкладку з ванілі та бензоїну.

Парфум обволікає невагомим флером, налаштовує на позитив і дарує незрівнянне почуття затишку, ніби ви перебуваєте в обіймах коханої людини. Він спокусливий та інтригуючий, але при цьому делікатний та ненав'язливий. Чудове втілення тихого мерехтіння, ніжності та тепла - зігріє вас у негоду і найсумніший день зробить світлішим і кращим.

Купити Ex Nihilo Musc Infini можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у фірмовий квадратний флакон із прозорого скла. Пляшечка увінчана масивною металевою кришкою з ефектним гравіюванням. Вона стане чудовим поповненням будь-якої парфумерної колекції!