0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Lady Million Lucky

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Lady Million Lucky Парфумована вода
82 грн
Paco Rabanne Lady Million Lucky Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Paco Rabanne Lady Million Lucky – символ витонченої ніжності та шарму

 

Яскравий, магічно привабливий квітковий букет парфумованої води . Million Lucky від Paco Rabanne захльостує вибухом свіжості, чуттєвого тепла та ніжності. Він млосно шепоче про пристрасть, спокусу, успіх - і дарує потужну зброю для підкорення чоловічих сердець. Тонкий, чарівний аромат навіює мрії про довгоочікувані зустрічі, кличе в квітучий сад, закликає ніжитись у сонячних променях, насолоджуватися медовою насолодою фруктів.

Нетривіальна, вишукана композиція адресована милим, привабливим дамам, які готові зустріти теплий сезон і вирушити збирати переможні трофеї. Магія насичених шляхетністю та шармом нот допомагає стати активною, цілеспрямованою, наповнює радісними емоціями, викликає ейфорію. Її впливу неможливо чинити опір, вона опановує почуття, закликає прислухатися до поклику душі, діяти інтуїтивно і не боятися ризикувати.

Життєрадісна, позитивна, світла, без краплі химерності та тяжкості Леді Удача гарна вдень і ввечері, чудово зігріває в холодний осінньо-зимовий сезон, роблячи свою героїню чарівною.

Історія аромату

 

У 2018 році відомий у світі моди як революціонер-бунтар Пако Рабанн вкотре викликав фурор на парфумерному Олімпі. У лімітованому виданні з'явилася ніжна витончена Eau de Parfum Lady Million Lucky . Нова серія поповнила культову лінійку парфумів, присвячену Жінці на мільйон доларів, підняла її на вищий рівень. Два оригінальні компоненти у складі піраміди фланкера надали звучанню більше щирості, м'якості, експресії.

У світ спокуслива новинка вийшла у парі із чоловічим «Щасливчиком». Зустріч двох половинок – Sophia Ahrens та Jordan Barrett – відображена у рекламному ролику, який зняв Натаніель Голдберг.

Оптимістична, тягуче-солодка, сонячна варіація знакового еліксиру, що стала символом вишуканості та бездоганного смаку, отримала «доданий» чудовий флакон. Витончений, знизу золотистий, а зверху платиновий багатогранник схожий на діамант, а на його кришці вигравірувано логотип компанії та назву парфуму.

Запах чуттєвих бажань

 

Принадний тон композиції задають приголомшливі малинові акорди, дражнять соковитою насолодою, дарують задоволення, прокладають стежку до серця. Чарівні жасминові наспіви ефектно доповнюють оксамитові деревно-цукеркові, злегка зухвалі вкраплення лісового горіха та експресивне солодке пахощі пишної троянди. Їхня пісня занурює у світ мрій та мрій, викликає пікантні відчуття, посилює еротичний потяг, руйнуючи перешкоди на шляху до щастя.

Фінальні хвилі зеленого смолистого кедра, вершкового сандала, кашмірського дерева, змішані з тягучими медовими переливами, перетікають у шляхетний димчастий, шовковистий шлейф, що сповнює героїню сміливою енергією.

Якщо ви відчуваєте себе вольовою, харизматичною жінкою, яка знає, що їй потрібно в житті, вам варто купити Paco Rabanne Lady Million Lucky, а менеджери La Grande допоможуть оформити покупку швидко та без проблем.