0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Tiziana Terenzi Mirach

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Mirach Парфумована вода (тестер)
100ml
5 548 грн
6 451 грн
Акція
-14%
Tiziana Terenzi Mirach Парфумована вода
Немає у наявності

2018 року селективний бренд Tiziana Terenzi святкував своє 50-річчя. Саме в 1968 році Гільєрмо Теренці, дідом Паоло і Тіціани, було засновано сімейний бізнес із виробництва свічок, який поступово розрісся до передової хімічної лабораторії, де створюється чудова нішева парфумерія. Свій ювілей будинок вирішив відзначати протягом цілого року, радуючи шанувальників ексклюзивними розробками. Серед новинок – і чарівний унісекс Mirach .

Вишуканий східний букет поповнив лінійку Luna Collection . Свою назву він отримав на честь Бети Андромеди. Світах — це зірка змінної яскравості, червоний гігант у сузір'ї, що у постійному русі. Вона обертається і створює довкола себе гігантські вогняні спіралі. Це справді неймовірне видовище, коли туманність ніби танцює у холодному та безшумному космосі. І чудовий аромат не просто натхненний нескінченною красою планет і галактик, - він створений за їхньою подобою. Замість традиційної та звичної всім піраміди, коли композиція має вершину, «серце» і базу, було розроблено абсолютно іншу, спіральну структуру. У неї немає основи, всі ноти начебто плавають навколо єдиного ядра, часом посилюючи своє звучання, часом згасаючи. Це щось інноваційне і неймовірне, нова віха в парфумерному мистецтві, що не має аналогів. На її створення у Паоло Теренці пішло понад два роки! І все для того, щоб ви могли насолоджуватися неповторним та чудовим ароматом.

Він витканий з чуттєвого пахощів дорогоцінних прянощів, ніжних пелюсток, диких трав, піску і смол, що огортають. Дуже теплий і привабливий, звабливий і граціозний. Розливається рідким шовком білого вуду і струмує повітряною хмарою мускусу, зачаровує чарівною насолодою бензоїну з ваніллю і приємно розбурхує рецептори темпераментними відблисками мускатного горіха з шафраном, сп'янює спокусливим мерехтінням дамаської троянди і троянди. Шляхетний, переливчастий, ігристий - перед ним просто неможливо встояти!

Усі молекули в композиції мають однакову питому вагу, тому букет постійно розвивається і змінюється, причому загалом залишаючись стабільним. Спочатку чути одні компоненти, коли до них звикаєш, починають виявлятися інші, і так до безкінечності. Така особливість робить парфумовану воду ідеальним вибором для будь-якої погоди та доби. Вона буде доречною на романтичному побаченні та урочистому заході, на ділових переговорах та дружній зустрічі, вдень та ввечері, восени та навесні. Парфум зробить ваш образ більш елегантним та витонченим, підкреслить гарний смак та почуття стилю.

Купити Tiziana Terenzi Mirach в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання оформлене у традиційних для колекції золотистих тонах. Циліндричний флакон увінчаний масивною кришкою-стопером, на який нанесені фази Місяця. Виглядає дуже імпозантно і дорого - це чудова прикраса туалетного столика і відмінне доповнення будь-якого ансамблю!