0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Yves Saint Laurent Blouse

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Blouse Yves Saint Laurent Парфумована вода
Немає у наявності

Yves Saint Laurent Blouse

 

Паризький модний будинок Yves Saint Laurent представляє одну з перлин своєї унікальної колекції «Парфумерний гардероб» - хвилюючу та жіночну Blouse .

Ця парфумована вода огорне вас принадним маревом мускусу і захопить пудрово-рожевими тонами з цитрусовими та пряними, зеленими та деревними акцентами – це просто квінтесенція елегантності та ніжності в одному пастельно-рожевому флаконі!

Дотик цього запаху до шкіри подібно до м'якого торкання натурального шовку або тонкого шифону, а шлейф композиції струмує слідом за своєю власницею, немов вишукана тканина.

Ідеальна прикраса для весняного чи літнього дня – витончена, жіночна та дуже романтична!

Трохи історії

 

Одна з найцікавіших парфумерних ліній модного будинку Ів Сен Лоран включає твори, що за своїм характером і ім'ям відповідають найбільш вдалим і трендовим речам з колекцій одягу модельєра.

Так, саме з подіуму YSL прийшли до нас такі видання, як Тренч та Кафтан, Бушлат та Сафарі, Фрак та Блузка. Всі вони – елементи Collection Le Vestiaire Des Parfums – немов гардеробна великого кутюр'є, двері в які він прочинив і нам з вами.

Таке змішання модних ліній одягу та парфумерії дуже незвичайне. Хоча багато будинків мод випускають також і аромати, рішення створити мікс із цих понять саме по собі інтригує.

Парфумерна історія цього бренду розпочалася у 1964 році, і з того часу він подарував світу чимало бестселерів, залучаючи до співпраці найкращих парфумерів світу. Автором композиції Blouse Yves Saint Laurent став Квентін Біш (Quentin Bisch) – талановитий майстер, відомий такими роботами, як Ganymede Marc-Antoine Barrois, Nomade Chloe, Angel Muse Mugler, Delina Parfums de Marly.

Колекція «Гардеробна парфумерія» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Yves Saint Laurent Blouse в Україні в оригіналі можна за пару хвилин!

 

Ніжна блузка на жіночій шкірі.

Романтичний, ніжний, чарівний аромат м'яко вступає пряною гіркуватістю свіжого міксу рожевого перцю, терпкого цитрусового бергамота і насичено-зеленого гальбануму.

Їх змінює чудовий дует оксамитової дамаської троянди та трав'янисто-мускусної, орієнтальної чуттєвої ангелики.

Завершується сюжет теплою магією деревини кашмерану та витонченою сексуальністю білого мускусу.

Чарівний аромат - повітряний, легкий і такий схильний до себе, що ви напевно почуєте безліч компліментів!

Якщо вам до душі змішання парфумерної моди та колекціями з подіумів Франції, неодмінно варто купити Blouse від Yves Saint Laurent в інтернет-магазині La Grande!

Лаконічний флакон дозволить вам не відволікатися від рожевого, що зачаровує, - чудове рішення для любительок ідеальної елегантності!