0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Attar Collection The Queen of Sheba

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar The Queen of Sheba Парфумована вода
3 202 грн
3 723 грн
Акція
-14%
Attar The Queen of Sheba Парфумована вода (тестер)
100ml
2 655 грн
3 124 грн
Акція
-15%
Attar The Queen of Sheba Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Attar The Queen of Sheba - парфумерний гімн ніжності, розкоші, пристрасті



Attar The Queen of Sheba – яскравий, сонячний аромат, який кличе у світ стародавніх східних переказів, огортає розкішним флером, наповнює впевненістю, надає образу благородних королівських рис. Парфум адресований привабливим, витонченим, граціозним жінкам, які не звикли зупинятися на півдорозі до бажаної мети, які чітко знають, чого вони хочуть і як здійснити свою потаємну мрію. Його героїні наділені природним шармом та розумом, вони вміють стримувати емоції, не скаржаться на долю, а будують її самі. Елегантні леді приваблюють недоступністю, загадковістю: їхню усмішку, погляд, увагу треба заслужити, а на відвертість можуть розраховувати лише близькі друзі.

Багата, гармонійна композиція просякнута квітковою насолодою, цитрусовою терпкістю, смолистими тонами деревини. Вона звучить делікатно, лірично, але наполегливо, без зайвої тяжкості, полонить ніжними та одночасно імпульсивними акордами. Чарівний, важкий букет можна носити вдень і ввечері, на ділову або романтичну зустріч, на світський раут і клубну вечірку, ресторан або театр.

Історія аромату


Будинок парфумерії Attar Collection відомий в арабському світі як виробник натуральних олійних парфумів. Шість поколінь сім'ї Аль-Хафіт збирали рідкісні трави, коріння, квіти та плоди, передавали рецепти пахощів від батька до сина. До 2015 року елітні, вишукані композиції бренд виготовляв тільки на замовлення, постачав до палаців султанів і шейхів. воду The Queen of Sheba .

Ароматична серія присвячена таємничій Балкісі – цариці Сабії верховній жриці культу «ніжної пристрасті». Вона відрізнялася незвичайною красою і мудрістю, знала кілька мов, мала дипломатичний талант. Легендарна красуня вміла готувати ароматні есенції, приборкувати диких звірів, складати любовні змови, а прославилася тим, що спокусила царя Соломона, і він дав їй усе, чого вона забажала.

Еліксир пристрасті та ніжності поміщений у розкішний флакон, схожий на башту палацу. Достаток величі та розкоші символізує поєднання чорного та золотого відтінків в оформленні посудини та упаковки.


П'янка мелодія кохання


Загадкова, чуттєва мелодія починається нестандартно, дивуючи незвичайним переплетенням димних, дурманливих відтінків ладану, гіркуватого тютюнового листя з пряними нюансами османтусу та легкими, водянистими тонами персика. Солодка і водночас терпка атмосфера зберігається у серці парфуму. Романтичну партію виконують бархатиста, злегка пряна троянда, спокуслива запашна тубероза і медовий жасмин - вони викликають серцеве трепет і хвилювання. Свіжі, мерехтливі цитрусові переливи утихомирюють і гармонізують почуття. База побудована на традиційних для бренду нотах гарячого білого мускусу та тягучої, солонуватої амбри, які утворюють невагомий, але стійкий шовковистий шлейф.

Придбати The Queen of Sheba та інші аромати Attar Collection за вигідною ціною з адресною доставкою ви можете в інтернет-магазині La Grande .