0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Elie Saab Le Parfum in White

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elie Saab Le Parfum in White Парфумована вода
1 487 грн
1 791 грн
Акція
-17%
Elie Saab Le Parfum in White Парфумована вода (тестер)
90ml
2 481 грн
2 919 грн
Акція
-15%

Модний дім Elie Saab заснував у 1980-х роках ліванський дизайнер. Бренд спеціалізується на випуску вечірніх та весільних туалетів, його вбрання регулярно можна побачити на кінопрем'єрах, фестивалях, преміях та світських прийомах, включаючи Оскар, Еммі, Золотий Глобус та Греммі, а також на обкладинках наймодніших видань. Сукні від Елі Сааба є в гардеробі Джулії Робертс, Кендал Дженнер, Ріанни, Гвінет Пелтроу, Бейонсе, а також принцеси Монако та королеви Йорданії.

З 2011 року торгова марка випускає і власну лінію парфумерії. Її дебютний аромат мав приголомшливий успіх і започаткував розкішну колекцію, до якої входить і чарівний Le Parfum in White . Ця версія, представлена на початку 2018 року - яскравіша, сяюча і захоплююча інтерпретація оригіналу, над створенням якої працював Франсіс Куркджіян (FrancisKurkdjian) з Жеромом Ді Маріно (Jerome Di Marino). Їм вдалося створити чарівну симфонію білого кольору, взявши за основу блискучий союз флердоранжу та мускусу.

Вишуканий квітковий шипр має характер легкий і світлий. Він виразний і переливчастий, життєрадісний і зачаровує акварельною чистотою звучання. Полонить неймовірною палітрою відтінків та неповторними кришталевими передзвонами, підкреслює природну чарівність та красу своєї власниці, робить її образ більш витонченим та елегантним. Парфумована вода адресована дівчатам врівноваженим, спокійним і впевненим у собі, які мають м'яку силу і вміють домагатися бажаного, залишаючись при цьому незмінно жіночними та прекрасними. Вони романтичні, стильні і доглянуті, тому аромат вибирають собі під стать, такий же гармонійний, цілісний і чудово збалансований, що дарує незрівнянне почуття комфорту і оточує свою власницю чарівною аурою свіжості, легкості та ніжного сяйва.

Відкривають чудову піраміду ігристі цитрусові ноти. Сонячні та дзвінкі, вони зачаровують сонячним світлом, миттєво покращують настрій та додають пустотливого блиску очам. Мандарин з бергамотом несподівано доповнені соковитими акцентами червоних ягід та солодкої персикової м'якоті. Вони буквально іскряться і розсипаються на міріади золотих іскорок, щоб потім змінити чарівний танець білих пелюсток. Запаморочливе пахощі жасмину посилене медовими відблисками апельсинового кольору, разом зливаючись у п'янку симфонію чистоти та ніжності. Пишні бутони огорнуті струменем повітрям мускусу, злегка присипані натуральною ваніллю і подані на смолисто-шоколадній підкладці з пачулі, амбри і толуанського бальзаму.

Така комбінація переливчаста і багатогранна, що інтригує і неймовірно чуттєва, вона сп'янює кришталевим блиском і витонченою делікатністю. Це вдалий вибір для роботи та вихідного дня, побачень та вечірок, ділових зустрічей та відпустки. Парфумована вода коректна та ненав'язлива, відмінно поєднується з різним одягом, від шифонового сарафана до строгого офісного костюма.

Купити Elie Saab Le Parfum in White можна в інтернет-магазині La Grande.