0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest Pour Homme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Для літнього сезону будинок моди Dolce&Gabbana поповнив свою культову лінійку новими фланкерами. Парфумерний дует 2018 року для неї та для нього отримав назву Italian Zest . Він натхненний ясним сонячним днем на морському курорті, коли блакитні хвилі засліплюють відблисками, а в повітрі панує п'янке пахощі limoni primafiore, якими славиться острів Капрі. Цей дивовижний подарунок для шанувальників цитрусових ароматів був випущений лімітованою серією.

У чоловічій композиції спокійні та прохолодні мотиви класичної версії доповнені приголомшливим вибухом свіжого бергамоту. Парфумери використовували для цієї мети citrus bergamia, плоди невеликих розмірів та насиченого жовтого кольору, що вирощуються в Калабрії. Їх обробляють за традиційною багатовіковою технологією sfumatrice. Холодний віджимання дозволяє зберегти делікатний і вишуканий запах. Перший урожай збираються вручну і поділяються на цедру та м'якоть, щоб отримати дорогоцінну есенцію, що максимально повно передає натуральний аромат цитрусу з усіма його нюансами та півтонами.

Використання scorza di limone (лимонної цедри) та пікантних спецій створює просто неймовірну симфонію, повну привабливої чуттєвості, інтриги та спокуси. Ноти напоєних сонцем плодів приємно лоскочуть рецептори. Це справжня буря емоцій, фонтан свіжості, який захоплює з головою, він миттєво покращує настрій та дарує відчуття абсолютного задоволення та безмежного щастя. На зміну ігристим фруктовим відтінкам приходять ноти розмарину із сичуаньським перцем. Пекучі і темпераментні, вони роблять формулу динамічнішою і блискучою, змушують спалахувати міріадами бешкетних вогників, чарівно прекрасних і грайливих.

Пом'якшують спеціальний запал вкрадливі акценти білої фрезії. Разом із солодким гедіоном і благородним палісандром вони врівноважують палкість фруктів, неквапливо підводячи до фірмового холодно-акватического акорду. На завершення цитрусового фужера звучить повітряний мускус і дерев'яний бурштин, несподівано збагачені димчастими відблисками ладану та замшевою м'якістю дубового моху. Незвичайно, але спокушає, неначе крижаний коктейль у виснажливу спеку.

Фланкер має магнетичне тяжіння, підкреслює яскраву харизму і мужність свого власника. Він ідеально підійде для спекотної пори року, коли місто наповнене пилом та спекою. У компанії такого супутника ви отримаєте бажаний ковток чистоти та прохолоди, зможете насолодитися атмосферою середземноморського узбережжя, що п'янить, не залишаючи меж задушливого мегаполісу. Це зручний вибір не тільки для відпустки, але і для роботи. З ним можна сміливо вирушати в офіс або на ділові переговори, погуляти набережною або зустрітися з друзями. Він помітний, але не нав'язливий, постійно трансформується на шкірі та радує багатогранною грою, збираючи безліч компліментів від прекрасної статі.

Придбати Dolce&Gabbana Light Blue Italian Zest Pour Homme в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.