0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Dolce Garden

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Dolce Garden Парфумована вода
78 грн
Dolce & Gabbana Dolce Garden Парфумована вода (тестер)
75ml
1 890 грн
Dolce & Gabbana Dolce Garden Набір (парфумована вода 75 мл + мініатюра 10 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Dolce Garden



На початку 2018 року був представлений чарівний жіночий парфум Dolce Garden. Це четвертий аромат у колекції, над його створенням працювала Віолен Колля (Violaine Collas), відома співпрацею з такими брендами як Amouage, Pozzodi Borgo, Atkinsons, Carven та Prada. Натхненням для неї стали квітучі сади Сицилії, малої батьківщини Доменіко Дольче, одного із засновників бренду. Влітку вони неймовірно прекрасні, що знайшло відображення у чудовому букеті.



Квітково-фруктова солодка композиція створена, щоб дарувати задоволення та радість. Це справжнє свято, чудова атмосфера відпустки, наповненої приємними враженнями та щасливими подіями. Ідеальний вибір для весняно-літнього сезону, для романтичних та мрійливих натур. Коли навколо все похмуро і сіро, нанесіть кілька крапель чарівного еліксиру, і світ перетвориться на очах, адже це просто квінтесенція безтурботності та веселощів! Він відмінно поєднується з тонкими блузками, легкими сарафанами і сукнями.



Відкривається композиція сяючими та теплими переливами білих квітів. Вершкова магнолія і ніжні неролі сліпучі і безтурботні, наче середземноморське сонце у своєму зеніті. Їм вторить мандарин, що бризкає соком, надаючи композиції ще більше світла і запалу. Продовжує карнавал веселощів ультражіночна комбінація тропічних плодів та рослин. Акорди стиглого кокосу чудово доповнюють кремову м'якість мигдального молока, перетворюючи аромат на вишуканий десерт. Це традиційні сицилійські солодощі, подані не на тарілці, а у чудовому рожевому флаконі.



Сонячні вкраплення франжіпані становлять компанію витонченому іланг-ілангу, роблячи композицію надзвичайно кокетливою та привабливою. Від її жаданих переливів просто неможливо відірватися! Це віртуозне втілення юності, безтурботності та позитиву, чуттєвий та гіпнотичний нектар, у якому гармонійно поєднані кремова ніжність, свіжість, насолода та мерехтливі вогники цитрусів. Завершується чарівний образ гурманської бази з ванілі та світлої деревини шляхетного сандала.



Такий букет успішно доповнить денний образ. Він помітний, але ненав'язливий, тішить багатогранною грою та глибоким, багатим розкриттям. Робить образ жіночнішим і спокусливішим, вигідно підкреслюючи життєрадісність своєї власниці. Буде доречний не лише на набережній чи на пляжній вечірці, а й в офісі, на лекції, під час зустрічей із друзями чи шопінгу. Це універсальний варіант для теплої пори року, коли хочеться чогось світлого, легкого та радісного!



Продукт випущений у концентрації парфумованої води та "вдягнений" у традиційний для серії округлий фіал із кольорового скла з потовщеним дном. Шийка декорована чорною стрічкою, зав'язаною у вузький бант, а вінчає пляшечку скульптурна кришка у формі квітки такого ж ніжно-рожевого відтінку, як і сам флакон.

Придбати Dolce Garden в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.