0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Aqua Kenzo pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Aqua Kenzo pour Homme Туалетна вода
1 369 грн
1 649 грн
Акція
-17%
Kenzo Aqua Kenzo pour Homme Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Kenzo Aqua Kenzo pour Homme – подорож у світ гармонії

 



Чудова стихія води зачаровує своїми безмежними просторами, глибиною та силою, змушує по-новому подивитись світ, вносить у повсякденність незвичайні акценти. Парфуми, присвячені акватичній тематиці, незмінно популярні і входять до топ-продажів. Тому інтенсивний, свіжий, що об'єднав водну прохолоду та смолисто-пряне тепло аромат Aqua Kenzo pour Homme був приречений на успіх і став бестселером у цій ніші.

Чистий, вибуховий, він ідеально підходить для спекотних літніх днів та вечорів, тонізує, усуває дискомфорт, освіжає, як ковток джерельної води, як солоні хвилі океану. Його ароматна хмаринка викликає відчуття, ніби ласкаві сонячні промені зігрівають тіло після купання в морі. Незвичайна композиція парфуму побудована на контрастній основі, вона включає квіти, фрукти, трави і спеції. Завдяки японській точності та французькій витонченості в розстановці та пропорції нот мелодія аромату звучить гармонійно, життєрадісно, легко. Кожен, здавалося б, знайомий акорд несе загадкову «родзинку» і надає парфуму дивовижну тональність.



Історія аромату

 

Талановитий японець Кензо Такада, який заснував у Парижі бренд свого імені, збагатив світову моду багатобарвними, неординарними елементами давньої східної культури, наповнив її філософією свободи та простоти. У цьому дусі було створено першу парфумерну композицію – туалетну квіткову воду Kenzo de Kenzo. Побудована в жанрі ікебани, вона миттєво набула популярності і проклала дорогу для інших творінь. У 1991 році з'явився легендарний Kenzo pour Homme, заснований на революційних для того періоду морських мотивах.

За десятиліття існування компанія представила понад 100 оригінальних парфумів та фланкерів, адресованих активним, творчим, вільним натурам, які вміють цінувати красу.

2018-го модний бренд порадував шанувальників парфумерним дуетом Кензо Аква – для чоловіків і для жінок. Яскравий молодіжний чоловічий варіант культового аромату, наповненого енергією води, романтики, юності, розробили парфумери Ane Ayo та Philippe Romano. Для вибухової, імпульсивної новинки дизайнери виготовили елегантний синій флакон класичної форми.



Палітра свіжості та сили



Незвично складена піраміда інтригує багатогранністю та шикарними водно-фужерними переливами. Першим стартує витончений рожевий перець, обсипає пекучими іскрами соковиті стиглі яблучні часточки. Солодко-терпкий, димчасто-бальзамічний бергамот дарує впевненість, проганяє депресію.

У серці серед розкішної свіжої зелені, на спокійній водній гладі грають пряний кунжут та дерево-вершковий лісовий горіх. Тонкий, таємничий запах бадьорить, пробуджує уяву, вносить різноманітність у однотонну повсякденність.

М'який сандал і солодко-зелені боби тонка переплелися із шляхетним кедром і мускусом, що хвилює, - вони утворили чудову базу. Чарівний шлейф, прикрашений ваніллю та смолистою амброю, завершує стильний, неординарний образ.

Любителі авангардних східних шедеврів можуть купити Aqua Kenzo pour Homme в інтернет-магазині La Grande.