0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Ylang Ylang

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Ylang Ylang Парфумована вода
1 755 грн
Franck Boclet Ylang Ylang Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Французький модний бренд у 2017 році випустив традиційний квартет ароматів для Неї та Нього. Серед чарівних унісексів – і чудовий букет, присвячений ілангу. Це високостовбурне тропічне дерево з красивими гостропелюстковими квітами, схожими на зірку, що росте в Південно-Східній Азії, на Карибських островах та Африці. Його цінують за напрочуд ніжний, солодко-цукерковий запах із найлегшими пряними півтонами. Він моментально створює відчуття свята, покращує настрій та пробуджує чуттєвість, тому часто використовується і як афродизіак.

Відкривають квіткову композицію блискучі бризки бергамота з мандарином. Вони приємно лоскочуть рецептори і радують незвичайним світлом та витонченістю. Пустотливі, грайливі та кокетливі переливи нагадують фруктове шампанське. Їхня хтива млість кружляє голову і захоплює в чаклунський полон з перших же миттєвостей. П'янку феєрію продовжують бальзамічні акценти ладану. Завдяки їхній димній смолистості і тягучому, вкрадливому шепоту піраміда стає більш інтригуючою і млосною, спокусливою і привабливою. Закурення пахощів віртуозно підкреслюють соковиту насолоду чудових бутонів. Компанію королівської рослини складає медовий жасмин та прохолодний пудровий ірис. Їхні делікатні та шовковисті мотиви служать бездоганним тлом для розкриття екзотичної краси зоряних пелюсток.

Далі в гру вступають хвилююча карамель, напрочуд приваблива і спокуслива. Вона обволікає та заворожує граціозним теплом. Їй вторить царствена амбра, пікантно-гостра та темпераментна. Вона підвищує розпал пристрастей і чудово поєднується з трав'янисто-сухим ветивером і повітряно-вершковим мускусом. Комбінація квіткової та цитрусової солодощі, приправлена димними акордами ладану, звучить яскраво та звабливо. Це квінтесенція тепла, сонячного світла та святкової атмосфери. Чарівний еліксир, здатний перетворити сірий і похмурий день!

Відмінно підходить для осінньо-зимового сезону, коли не вистачає затишку та комфорту. Аромат зігріває та підбадьорює, вселяє впевненість у своїх силах і допомагає відволіктися від проблем, з ним почуваєшся так легко та невимушено! Це вдалий варіант для роботи - з ним вам не страшна рутина, відмінний вибір для дружніх зустрічей, урочистих заходів та просто міських прогулянок. Зробить ваш образ більш елегантним і стильним, підкреслить гарний смак і природну чарівність свого власника. Добре поєднується із в'язаними шарфами, пальто з натуральної вовни, кашеміровим светром або костюмом із щільної тканини.

Дизайн флакону парфумованої води розробив особисто Франк Бокле. Це фіал із чіткими лініями та злегка закругленими краями. Його основа звужена, а дно масивне і стійке. Пляшечку з ніжно-золотою рідиною усередині вінчає світло-шоколадний ковпачок. Купити Franck Boclet Ylang можна в інтернет-магазині La Grande.