0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Burberry Mr. Burberry Indigo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Burberry Mr. Burberry Indigo Туалетна вода
1 471 грн
Акція
Burberry Mr. Burberry Indigo Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Mr. Burberry Indigo – витонченість та елегантність

Mr. Burberry Indigo – легкий аромат для чоловіків. Фужерні та деревні відтінки композиції дарують відчуття приємної прохолоди, а водні нотки огортають почуттям чарівної волі. Парфуми створені для чоловіків, для яких життя – постійний рух уперед, до нових цілей, мрій та звершень. Ненав'язливий аромат ідеально підійде як для холодної, так і для жаркої пори року. Універсальний парфум буде доречний на дружніх та романтичних зустрічах, а також на ділових заходах.

Історія аромату

Burberry – британська марка одягу, аксесуарів та парфумерії класу люкс. Компанія, заснована Томасом Берберрі в 1956 році, пройшла великий шлях від маленької фірми до знаменитого бренду на весь світ. Перший аромат Burberrys for Men був випущений в 1981 році і підкорив чоловіків своїм глибоким багатогранним звучанням.

У 2016 році стартувала лінійка парфумів Mr. Burberry. Чудовий аромат Mr. Burberry Indigo з'явився у продажу у 2018 році, його автор – Франсіс Кюркджян. На створення композиції парфумера надихнула природа, а саме вода в її різноманітті: тиха гладь річки, бурхливі морські хвилі, свіжість водоспаду.

У рекламі Mr. Burberry Indigo знявся британський актор Джош Уайтхаус. Відеоролик демонструє харизматичного чоловіка, який милується красою англійського узбережжя, атмосфера якого співзвучна концепції парфуму.

Mr. Burberry Indigo – легкість та свіжість

З перших секунд композиція звучить прохолодною цитрусовою феєрією: терпкий запах лимона доповнюють трав'янисті акценти, грейпфрут грає приємною гіркуватістю, різкий аромат бергамоту відтіняють квіткові та дерев'яні нюанси. Деревно-смолисті відтінки розмарину надають парфуму тепле та спокусливе звучання.

Середні ноти продовжують розкривати привабливість композиції. Запах чаю поєднує в собі свіжі та терпкі, пряні та деревні відтінки. У ніжному квітковому букеті переплітаються аромати фіалки та гедіону. Водні ноти огортають відчуттям приємної прохолоди, почуттям легкості та неймовірної свіжості. Пряно-трав'яні відтінки шавлії грають терпкими та камфорними нюансами. Свіжий запах м'яти дарує заряд бадьорості та позитиву.

Базові ноти приваблюють глибокими ароматами. Дубовий мох має лісовий землистий запах з трав'яними та деревними акцентами. Анімалістичні аромати амбри та синтетичної молекули "iso e super" пробуджують чуттєві інстинкти та емоції.

Упаковка парфуму привертає увагу стильним оформленням: флакон сірого кольору прикрашений чорним бантом, упаковка виконана в темно-сірому відтінку.

Якщо ви бажаєте стати володарем тонкого свіжого аромату, радимо купити Mr. Burberry Indigo в інтернет-магазині La Grande, де ви можете зробити замовлення на сайті або за телефоном.