0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Icon Franck Boclet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Icon Парфумована вода (тестер)
100ml
3 410 грн
Franck Boclet Icon Парфумована вода
3 023 грн

Franck Boclet Icon – чарівність свіжістю та романтикою літа

 

Сучасне та стильне звучання, химерність та класика в одному флаконі! Таким є новий твір від іменитого французького бренду. Епатажна назва відповідає внутрішньому наповненню – з нею ви будете іконою стилю!

Головними акордами приголомшливої композиції є дивовижні фруктові, цитрусові, що бадьорять, і витончені пудрові квіткові відтінки. Так, це солодко, але не нудно: чудова приваблива карамель, блаженство ніжних екзотичних фруктів та романтика квіткових пелюсток – не відірватися!

Носити його можуть і чоловіки, і це просто чудово, адже бренд створює шедеври, до яких хоче доторкнутися кожен поціновувач прекрасного.

Такий настрій буде доречним у денний час, а також за теплої сонячної погоди. Ось де невагомість і чарівність його букета будуть гідно оцінені! До того ж він дає чудову характеристику своєму власнику: харизматична, впевнена в собі, пристрасна та життєрадісна особистість.

Історія аромату

 

Звідки ж ще може походити настільки чудова парфума, як не з Франції! Творець бренду - Франк Бокле спочатку був модельєром одягу, але пізніше, в 2011 році, йому на думку прийшла ідея відкрити власну марку парфумів для чоловіків. Чудово, що тепер його творчість є і для жіночої аудиторії.

У моді Бокле не зупиняється ні перед чим: поєднання кількох різнорідних стилів, поклоніння еклектиці, динаміка та різноманіття фарб. Що ж, створені ним парфумерні лінійки не менш вражаючі та оригінальні.

Ця композиція відноситься до його колекції Rock&Riot, натхненної рок та поп-музикою 70-х. Ретро та останні віяння моди злилися воєдино, виклик та краса – надзвичайно свіжо та смачно! Його прем'єра відбулася у 2018 році, тому він на піку популярності.

Творча манера творця відбилася на дизайні флакона та упаковки: строгі лінії, монохромність, металеві відблиски – суворо, дорого, інтригуюче.

На даний момент Франк займається переважно індивідуальними замовленнями та співпрацює з іншими відомими марками.

Franck Boclet Icon – чудовий настрій та життєрадісність щодня

 

Верхні ноти звучать дуже динамічно і свіжо: приємна грейпфрутова гіркота, терпка трав'янистість, що лоскоче, і свіжість лайма. Сумувати не доведеться!

У серці триває солодкий мотив екзотичних фруктів, за яким слідує гарний букет: трепетна троянда, прохолода фіалкових пелюсток та витонченість ірису. Це неймовірно притягує!

У фіналі база покликана врівноважити це буяння невагомих та цукрових фарб: тут зібрані магнетизм та тваринні відтінки мускусу, темпераментна ваніль та гострота бутонів гвоздики. Відмінна стійкість та інтенсивність дозволить вам насолоджуватися улюбленим парфумом якомога довше.

Купити Franck Boclet Icon в Україні можна в інтернет-магазині LaGrande, крім того, в нашому київському шоу-румі можна познайомитися з багатьма іншими чарівними ароматами.