0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Gucci Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Bloom Acqua di Fiori Туалетна вода
Немає у наявності
Gucci Bloom Acqua di Fiori Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Gucci Bloom Acqua di Fiori – поема про становлення жінки


Яскравий, стильний, по-весняному свіжий варіант парфуму Gucci Bloom – туалетна вода Acqua Di Fiori переносить нас на квітучі луки, переповнені пташиним щебетом та пахощами квітів. У самобутньому, чарівному ароматі втілена таємна мудрість та привабливість природи. Він звучить як цікава розповідь про дорослішання, перетворення недосвідченої дівчинки на жінку, про пошуки свого «Я» та розуміння, що головний скарб знаходиться всередині нас.

Розкішний ароматний букет чудово підкреслює переваги своєї власниці, її розважливість, здатність іронічно ставитися до перемог та поразок, уміння не створювати проблем собі та близьким. Про неї, жіночну, елегантну, що має бездоганний смак, мріють чоловіки, прагнучи удостоїтися хоч однієї посмішки чи погляду.

Гармонійна, нетривіальна палітра аромату досить сексуальна, енергетично потужна, але надзвичайно делікатна, ніжна, витончена. Таке незвичайне парфумерне вбрання підходить і молодим, і жінкам, що прожили не один десяток років, дозволяє почуватися впевнено, насолоджуватися своєю чарівністю. «Смачний» запах із чудовим післясмаком гарний у будні та робочі дні, під час прогулянок, зустрічей із друзями, відвідування важливих заходів.

Історія аромату

Перша парфумерна композиція італійського бренду Gucci з'явилася в 1974 році, і справила справжній фурор шикарною розкішшю та елегантністю. Переживаючи злети та падіння, компанія завойовувала шанувальників якістю елітної та повсякденної продукції, використовуючи дорогі натуральні інгредієнти. Візиткою дому моди та символом колекцій парфумів став чудовий квітковий орнамент на знаменитій хустці Гуччі. Саме він у 2017 році надихнув Альберто Морільяса та Алессандро Мікеле на створення чудового парфуму Gucci   Bloom .

Серія , що розповідає про квітучі сади, безневинний флірт, романтичні мрії юних дівчат на початку 2018 року отримала цікаве продовження – Acqua di Fiori Eau de Toilette. Автори вишуканого, магічного еліксиру вдихнули в нього цілющу силу, експресію, пристрасть. Він миттєво розвіє смуток, подарує бадьорість та веселий настрій. Як аромат вибраний витончений лакований флакон ніжно-рожевого кольору. Стильна прямокутна етикетка та упаковка прикрашені двоколірним візерунком.

Gucci Bloom Acqua di Fiori – чарівний аромат жіночності

На вершині піраміди нас зустрічає свіжий вітерець, чарівно виблискують смарагди гальбануму, терпке листя чорної смородини, що пахне м'ятою і деревом, наповнює енергією оптимізму. «Серце» приваблює чуттєвою, солодкою мелодією, яку творять біла тубероза, важкий жасмин, приголомшлива жимолість. Чудове тріо утворює загадкову, чарівну ауру і плавно трансформується у основу. Там таємничий принадний мускус і солодкий бальзамічний сандал з'єднуються в королівський шлейф, демонструючи всім, якою має бути справжня леді.

Вирішивши купити Gucci Bloom Acqua di Fiori, ви зробите витончений акцент на своїй жіночності і гарантовано привернете увагу чоловіків. Інтернет-магазин La Grande із задоволенням допоможе вам завжди залишатися прекрасною та чарівною.