0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Poison Girl Unexpected

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Poison Girl Unexpected Туалетна вода (тестер)
100ml
3 397 грн
3 950 грн
Акція
-14%
Christian Dior Poison Girl Unexpected Туалетна вода
Немає у наявності

Christian Dior Poison Girl Unexpected – атмосфера радості та свята!

Знаменита «Яд» від Christian Dior завжди вважався ароматом дорослої, фатальної жінки, впевненої у своїй привабливості та сексуальності, що чудово вміє ними користуватися, наче потужною зброєю. Однак новий орієнтально-гурманський парфум Poison Girl Unexpected дозволяє створити образ Femme Fatale навіть молодій дівчині, причому цей чарівний аромат чудовим чином дозволяє уникнути вульгарності, створюючи навколо своєї володарки ауру незримої та непереборної спокуси. Його сила – саме у натиску юності, у насиченій та харизматичній симфонії, складеній із цитрусових, пряних, ванільних, солодких, ароматичних та пудрових акордів.

Ця туалетна вода - чудовий вибір для святкових днів та яскравих подій, яким так багатий сезон осені та зими. Прекрасний варіант для побачень і вечірок - стійкий, насичений і шлейфовий, але при цьому легкий і немов сяючий радістю!

Історія аромату

 

Бренд Christian Dior презентував свій перший Poison у далекому 1985 році, назавжди вразивши в саме серце як прекрасних жінок, яким він був адресований, так і чоловіків, які отримали можливість насолоджуватися настільки чуттєвою красою. Аромат увійшов до галереї найвидатніших парфумерних творів минулого століття, по праву ставши символом цілої епохи: яскравих епатажних 80-х та бурхливих, фатальних 90-х. Недарма вже в новому тисячолітті метри парфумерного Олімпу, що заснували Fragrance Foundation - організацію, щорічно присуджує в Нью-Йорку премію FiFi Awards, а також її іспанське відділення Academia del Perfume, в 2013 році визнали класичний Poison в числі кращих.

На його основі було створено безліч фланкерів і варіацій: від «ласки» отрути, що вбиває ніжно - Poison Tendre, до потужної суперзброї Poison Esprit de Parfum. У Новому столітті бренд поповнив колекцію «Отрут» не менш яскравими та незвичайними «рецептами», розрахованими на молодих дівчат: так з'явилися Poison Girl (2016), Poison Girl Eau De Toilette (2017) і, нарешті, Poison Girl Unexpected , презентований у 2 року. Автором став, як завжди, неповторний Франсуа Демаші – творець сучасних версій «Отрут» Діора.

Дизайнери, звичайно ж, зберегли фірмовий стиль флаконів - бульбашка в «середньовічному» стилі, в якому так легко уявити собі чаклунське зілля на зразок приворотного зілля, протиотрути від якого просто не існує! Однак сучасний аромат пофарбований у яскравий, актуальний «клубний» рожевий колір, який так імпонує новому поколінню фатальних красунь.

 

Christian Dior Poison Girl Unexpected – несподіваний сюрприз усередині кожної з нас

Композиція стартує яскраво та насичено – потужним свіжим та пряним акордом імбиру, чудово доповненим цитрусовим дуетом із стильних червоних апельсинів та драйвових лимонів.

У «серце» туалетної води пахне оксамитова красуня – солодка дамаська троянда, жіночна та чуттєва, романтична та норовлива.

Базовий акорд наповнюють своєю лагідною насолодою ваніль і зелені боби тонка, а нота кашмерана дарує м'яке деревне тепло, що обволікає і зачаровує. Фінальний штрих аромату лісових горіхів дарує справді гурманське задоволення!

Купити Christian Dior Poison Girl Unexpected в Україні зручно та вигідно в інтернет-магазині La Grande – у нас представлені як найяскравіші новинки, так і аромати, що стали класикою парфумерії.