0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera 212 On Ice 2009

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera 212 On Ice 2009 Туалетна вода
Немає у наявності

Carolina Herrera 212 On Ice 2009 – квіти на льоду

Carolina Herrera представляє яскраву літню композицію 212 On Ice версії 2009 року. Це лімітований випуск фланкера знаменитої композиції Carolina Herrera 212, який зазвучав зовсім по-новому – тепер це калейдоскоп акордів білих квітів, цитрусів, свіжих прянощів, а також солодкуватих та дерев'яних нюансів.

Це дуже яскравий і дуже літній аромат, що чудово освіжає, наче мохіто з льодом. Такий підбадьорливий запах миттєво піднімає настрій і додає драйву – те, що потрібно мешканці мегаполісу у спекотні дні, щоб навіть у кам'яних джунглях пахнути свіжістю та позитивом!

Історія аромату

 

Починаючи з 2004 року до чергового літнього сезону, будинок Carolina Herrera випускає обмеженим тиражем чергову версію безперечного бестселера бренду - Carolina Herrera 212 у варіації On Ice. Ефектні флакони, наче вмерзлі в товщу льоду, зачаровують і притягують як незвичайністю свого дизайну, так і яскравими, неординарними парфумерними рішеннями.

У 2009 році був «заморожений» чудовий квітково-цирусовий букет, насолодитися яким ми можемо завдяки інтернет-магазину La Grande, де можна і зараз придбати це яскраве лімітоване видання, хоча незабаром воно вже відсвяткує своє десятиліття.

Флакон для версії 2009 року був створений у сонячних тонах - це дивовижний градієнтний колірний перехід від гарячого жовтого до сонця західного рожевого.

Усім, хто збирає колекцію парфумів лінії 212, неодмінно варто поповнити її цим ефектним фланкером і купити Carolina Herrera 212 On Ice 2009 в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

Вся колекція, присвячена Манхеттену, чий телефонний код зашифрований у її називанні «212», налічує понад сорок композицій, серед яких можуть знайти свій улюблений аромат практично всі охочі.

 

Carolina Herrera 212 On Ice 2009 – цитрусовий коктейль для спекотного літа

Вершина композиції – насичене тріо з цирусовим «характером» - квітково-зелений петітгрейн, доповнений терпкою гіркуватістю бергамота і стиглою літньою насолодою мандаринів. Звучить соковито й задерикувато, проте згодом ми вже чуємо м'який перехід до квіткового «серця», складеного з витончених медових лілій, м'яких, що обволікають своєю жіночністю гарденій, вологих від роси півонії та бархатисто-пудрових ірисів.

Як базові ноти парфумери використовують глибокий, привабливий і чуттєвий мускусний акорд і ніжний вершково-деревний аромат сандала.

Стійкість туалетної води хороша для літньої композиції: вона дозволяє з успіхом періодично оновлювати свій аромат, не заважаючи при цьому навколишнім інтенсивністю. До того ж парфум лягає переважно на шкіру і не надто шлейфіт – ось чому він такий зручний і приємний у теплу пору року.

Хоча це лімітована версія, випущена майже десятиліття тому, купити Carolina Herrera 212 On Ice 2009 в інтернет-магазині La Grande, - нам подобається виконувати заповітні бажання своїх клієнтів!