0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Pour Femme Lux

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana pour Femme Lux Парфумована вода
Немає у наявності

Dolce & Gabbana pour Femme Lux - це спеціальне видання дебютної композиції модного бренду, представлене 1994-го, через 2 роки після виходу оригіналу. Це був дивовижний час – час розквіту супермоделей, таких як Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд та Лінда Євангеліста, а також революційних проривів у моді, що започаткували нові напрямки та стилі.

Квіткова орієнтальна версія присвячена спокусливим та привабливим жінкам. Це дивовижне диво, укладене в короткий флакон прямокутної форми. Ода яскравій і яскравій красі, дівчатам, яким обертаються слідом і проводжають захопленими поглядами. Аромат сексуальний і принадний, запаморочливий і моментально привертає увагу. У його компанії неможливо бути тихою і боязкою, навпаки, з перших хвилин нанесення він вселяє впевненість, пробуджує чуттєвість і додає особливого блиску очам.

Відкривається чудова піраміда задерикуваним блиском мандарина. Напоєний сонцем плід робить звучання особливо дзвінким та динамічним, надає особливої життєрадісності та легкості. Його кокетливі іскорки здатні прогнати нудьгу і втому, сірий і похмурий день можуть зробити радіснішим і світлішим. На зміну грайливим цитрусам приходить класичний квітковий дует. Пишна червона троянда чудово доповнює медову насолоду жасмину, створюючи п'янке і привабливе пахощі. Акорди граціозного жасмину додають виразності та прозорості, завдяки їм садові красуні грають гранями на тлі шовковисто-вершкової підкладки, зачаровуючи багатогранним та складним розкриттям. Це традиційна комбінація, яка не втрачає своєї актуальності багато десятків років. У фіналі чарівної симфонії атласними хвилями розливається струменний мускус, неспішно таючи в обіймах пристрасної ванілі з аристократичною гіркуватістю. Надзвичайно жіночно і привабливо, справжня спокуса в мінімалістичному флаконі. Чи ризикнете ви пізнати його таємницю?

Видання зберегло форму оригінального випуску. Це все та ж прямокутна пляшечка з потовщеними стінками та масивною основою, виконана з прозорого скла. Усередині неї плескається рідина, забарвлена в ніжний відтінок гортензії. Фіал оздоблений декором хвойно-зеленим декором та увінчаний ковпачком у тон. Це чудова прикраса туалетного столика та чудовий подарунок для шанувальниць рідкісних видань.

Купити Dolce & Gabbana pour Femme Lux можна в інтернет-магазині La Grande. Продукт представлений у концентрації туалетної води. Він вдало доповнить денний чи навіть вечірній ансамбль, його можна сміливо вдягати на роботу, ділову зустріч чи переговори, побачення з коханим чи дружню зустріч. Він чудово поєднується з брючним костюмом, сукнею або шовковою блузою, наголошуючи на жіночності, елегантності та бездоганному смаку своєї власниці. Найкраще розкривається в прохолодну пору року, восени чи взимку.