0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Eternity Air for Women

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Eternity Air For Women Парфумована вода
1 471 грн
1 772 грн
Акція
-17%
Calvin Klein Eternity Air For Women Парфумована вода (тестер)
100ml
1 503 грн
1 811 грн
Акція
-17%

Однією з найяскравіших та найочікуваніших новинок 2018 року став парфумерний дует Eternity Air від модного будинку Calvin Klein . Випущений у рамках культової лінійки, він є більш сучасною та свіжою версією ароматів для Нього та для Неї. Класичне звучання культових духів переосмислено у межах поточних трендів, ставши повітрянішим, виразнішим і хвилюючим. Купити Calvin Klein Eternity Air For Women можна в інтернет-магазині La Grande.

Автором жіночої композиції квітково-фруктової групи став Laurent Le Guernec, талановитий парфумер, що вже встиг попрацювати на такі бренди як Liz Claiborne, Sarah Jessica Parker, Sean John, Bond No 9 та Banana Republic. Натхнення він черпав у стихії повітря, невловимої, тендітної і водночас неймовірно могутньої.

Це матерія, без якої неможливе життя. Вона існує скрізь, супроводжує нас кожен момент життя, не втомлюючись дивувати своєю багатогранністю та таємничістю. Повітря може наповнитися запахом води, мохів і озону перед грозою, увібрати солодкість квітучих лук в літній день, заворожити пахощами нагрітих на сонці каменів, дзвеніти прозорим кришталем в горах або ж горіти йодом і сіллю, коли ви нарешті вибираєтеся до моря. Він універсальний і незбагненний, як і дивовижний аромат, створений Лорен Ле Гернек.

Завдяки особливому компоненту "sky of the sky" він зміг чудово передати чистоту небесного простору, втілити запах найлегших хмар, як у дитячих фантазіях, переливчастість та багатогранність вітру. А ще любов у її неймовірній складності та простоті. Адже почуття та емоційна близькість — це не обов'язково мелодрама. У них закладено глибину просто бажання бути поруч, наприклад, лежачи в обіймах коханого на дивані та читаючи дитині книжку. Саме тому рекламна кампанія дуету, в якій взяли участь популярний голлівудський актор Джейк Джілленхол, ефіопська модель Лія Кебеде та 4-річна Лейла, вийшла напрочуд теплою та сімейною, без звичного для бренду епатажу. Є Він, Вона та їхня дитина. Хіба треба ще щось?

Жіноча композиція делікатна та витончена, витончена та світла. Класичні мотиви конвалії в ній доповнені ігристим грейпфрутом і солодкими ягодами чорної смородини. Несподівані акценти озону надають аромату пронизливої свіжості та трепетності, щоб потім змінитися пахощами півонії та груші. В основі піраміди причаївся струменний мускус, кремова амбра і білий кедр.

Парфумована вода з елегантним та витонченим звучанням ідеально підійде для спекотного літа, коли не вистачає прохолоди та легкості. Букет медитативний та розслаблюючий, допомагає створити гарний настрій та відволіктися від суєти. Цілком не доставляє дискомфорту, дуже ніжний та затишний. "Тілесний" мускус з хвойною деревиною і амброю чудово передає тепло улюблених обіймів, а квітково-фруктові відблиски, що іскряться, зачаровують бешкетними переливами.

Флакон оформлений у класичному стилі колекції, з правильними чіткими лініями та без химерних деталей, адже досконалість у простоті!