0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Thierry Mugler Alien Edition Talisman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thierry Mugler Alien Edition Talisman Парфумована вода (refill)
60ml
3 869 грн
Thierry Mugler Alien Edition Talisman Парфумована вода
Немає у наявності

Thierry Mugler Alien Edition Talisman   повернення   до   витокам жіночності

Парфумована вода Alien Edition Talisman, представлена брендом Thierry Mugler, дарує казкове блаженство, насолоду, умиротворення, відчуття потоку сонячного світла, що насичує цілющою силою та енергією. Аромат викликає сплеск позитивних емоцій, навіює незвичайні мрії, вселяє надії, сповнює атмосферу магією, натякає на незбагненну таємницю загадкової жіночої природи. Інопланетний Талісман-аметист не спокушає, а обдаровує радістю, підкреслює жіночність та чуттєвість, приваблює щастя, удачу, любов та успіх. Він створений для привабливих та витончених жінок, ніжних, чуттєвих та нескінченно привабливих.

Хвилююча квіткова композиція, доповнена мотивами бархатистого кашеміру та спокусливої амбри, інтригує своїми пряними переливами, одразу ж привертаючи увагу до своєї володарки. Вона чудово звучить вдень та ввечері, тому її можна носити на прогулянці, у нічному клубі, ресторані, театрі, з нею можна піти на побачення чи офіційний захід.

Історія аромату

 

Танцюрист балету, художник, фотограф і дизайнер – така творча людина, як Тьєррі Мюглер не могла обійти стороною парфумерне мистецтво. У 1992 році він випускає шоколадний гурманський парфум Angel, який потіснив із п'єдесталу слави Chanel №5. 2005 року маестро порадував публіку новим революційним шедевром, «прибульцем з космосу», подарунком Сонячної богині – містичним східно-деревним ароматом Alien. Через десять років «космічна» колекція поповнилася новою, 15-ою серією, випущеною в лімітованому виданні – Edition Talisman. Фланкер частково нагадує оригінал, але у більш свіжій, м'якій, витонченій та елегантній інтерпретації.

Флакон для вишуканого жіночного парфуму створили у традиційному для цієї лінійки стилі. Гранений фіолетовий аметист – символ мудрості, духовності, спокою та благодаті – розміщений на золотистій підставці, що нагадує гострі кігтики, які нікого не відпускають зі своїх обіймів. У химерному сяйві граней судини відбивається темне небо, мерехтливі зірки та образ ефектної шляхетної леді, що має бездоганний смак.

Магія сонячної енергії

 

Магнетично приваблива, умиротворююча симфонія заворожує з перших акордів, вабить у світ солодкої млості, огортає світлом благодаті, полонить спокусливим теплом, оберігає від невдач.

Чисті, пронизливі трелі ніжно-пряного білого жасмину звучать емоційно та пристрасно, вливають у тіло світлу енергію та піднімають настрій. Сонячні ноти «серця» композиції надають мелодії соковитості та яскравості, нагадують про літні задоволення, пляжні пригоди, народжують відчуття присутності на морському березі. Деревно-мускусні, пряно-пудрові нюанси екзотичного кашмера полонять ніжним, чуттєвим диханням. М'який і теплий шлейф витканий із солодкувато-мускусної із землистими відтінками білої амбри, яка робить його елегантним, стійким, миттєво привертає увагу.

Купити Thierry Mugler Alien Edition Talisman можна і в Україні – в інтернет-магазині La Grande так зручно купувати онлайн!