0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chloe Nomade Chloe

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chloe Nomade Парфумована вода (тестер)
2 965 грн
Chloe Nomade Парфумована вода
82 грн
Хіт
Chloe Nomade Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
2 866 грн
Chloe Nomade Лосьйон для тіла
802 грн
Chloe Nomade Набір (парфумована вода 75 мл + молочко для тіла 100 мл + парфумована вода 5 мл)
Немає у наявності
Chloe Nomade Дезодорант-спрей
Немає у наявності
Chloe Nomade Гель для душа
Немає у наявності
Chloe Nomade Набір (парфумована вода 75 мл + парфумована вода 20 мл)
Немає у наявності
Chloe Nomade Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 20 мл)
Немає у наявності

Nomade - це одна з найочікуваніших новинок 2018 року. Вишуканий квітковий шипр позиціонується як флагманський аромат і має започаткувати цілу колекцію. Чудова композиція покликана показати світові ще одну грань характеру жінки Chloe , цього разу авантюрну та непередбачувану. Це букет, який закликає розширювати горизонти та не втрачати нових можливостей. Він ніби підштовхує свою власницю перетнути межу дозволеного, а потім ще й ще одну! Це динамічний і яскравий запах, який допомагає жінкам знайти шлях до себе – справжньої. Автором чарівного парфуму став Квентін Біш (Quentin Bisch), відомий своїми роботами для таких будинків як Ex Nihilo, Thierry Mugler, Van Cleef&Arpels та Etat Libred'Orange, а обличчям рекламної кампанії була обрана французька актриса Аріана Лабед (Ariane Labed).

Витончений і світлий аромат поєднує в собі чудову ніжність та м'якість з одночасним непорушним внутрішнім стрижнем. Це справжній вітер свободи, нестримний і рвучкий, який змушує широко розкинути руки і повірити, що ти можеш злетіти. Чудовий вибір для денного образу, особливо ділових переговорів чи роботи в офісі. Такий парфум підкреслить вашу жіночність, а разом з нею і цілеспрямованість, силу та завзятість. Найкращим часом для його розкриття стане весна, коли погода мінлива і примхлива, тішить сліпучим сонцем, а за кілька хвилин – несподіваним грозовим дощем.

Відкривають чуттєву та хвилюючу композицію соковиті переливи сливи Мірабель. Ігристі, солодкі та свіжі, вони віртуозно доповнені пустотливими іскорками цитрусів. Останні схожі на кокетливих сонячних зайчиків, які розсипаються волоссям та одягом міріадами вогників. Такі радісні та легкі, що їхньому завзятому чаруванню просто неможливо не піддатися. Бергамот, апельсин і лимон вдало доповнюють сливові та персикові акорди, компенсуючи їхню солодощі та млосність. Далі в піраміді проступає чудова прохолода білоцвіття. Троянда, жасмин і фрезія гарно виблискують гранями на тлі терпко-лісових пачулі, поперемінно спалахуючи медовими та помадними відблисками. Переклад: дерев'яного бурштину з насичено-землистими і шорсткими відтінками чудово відтіняють хтивість фруктів і квітів, роблячи звучання парфуму більш трав'янистим і повітряним. Це не чисте пахощі квітів у саду, а щось більше, немов запах літнього лука, де вгадуються швидкоплинні натяки на скошене сіно, тонкий дим тютюну і запах шкіряної вуздечки, що дзвінить на конях, що пасуться вдалині. Дуже незвичайно, багато і багатогранно! А завершує складний і привабливий образ ласкава і тепла база з білого мускусу, що струмує, і делікатного сандала.

Продукт представлений у концентрації парфумованої води. Форма флакона перегукується із дизайном Drew, класичної сумочки бренду. Витончений флакон із матового скла вінчає золота кришка та пастельно-рожевий замшевий шнурок.

Купити Chloe Nomade можна в інтернет-магазині La Grande.