0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Oud Vendome

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Oud Vendome Парфумована вода (тестер)
100ml
10 744 грн
Ex Nihilo Oud Vendome Парфумована вода
1 082 грн
Ex Nihilo Oud Vendome Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Будинок селективної парфумерії Ex Nihilo з'явився у 2014 році. Його засновники – троє друзів, об'єднані пристрастю до авангардизму. Олів'є Ройєр, Бенуа Верд'єр та Сільві Лодей надихаються філософією вільнодумства та бунтарства, щоб створювати стильні та оригінальні аромати. Їхні твори унікальні і неповторні, це сучасна альтернатива стереотипному люксу, орієнтована на яскравих індивідуалістів та справжніх поціновувачів, які прагнуть підкреслити свій стиль і виділитися у натовпі.

Унісексова композиція Oud Vendome випущена в рамках дебютної колекції бренду. Це чуттєвий та багатий східно-дерев'яний букет, що представляє культовий інгредієнт у максимально делікатному прочитанні. Уд тут не важкий і анімалістичний, що типово для країн Аравійського півострова, а причесаний на західний лад, вражаючий, елегантний і шляхетний. Відмінно розкривається як на жіночій, так і чоловічій шкірі, не завдає дискомфорту оточуючим, радує гармонійним і цілісним звучанням. Це чудова інтерпретація традиційної арабської парфумерії, виконана у найкращих європейських традиціях. Парфум, майстерно балансує між Сходом та Заходом, що відображено не лише у піраміді, а й назві, адже Вандомська площа є однією з найзнаменитіших у Парижі. Саме тут розташовуються бутіки провідних торгових марок та штаб-квартири багатьох модних брендів.

Відкривають чудовий аромат пікантні іскорки дорогоцінних спецій. Величний шафран і пекучий імбир приємно лоскочуть рецептори і задають особливу динаміку, неспішно підводячи до розкішних деревно-зелених переливів. Гальбанум у цьому виданні надзвичайно цікавий. У поєднанні з вдовими нотами він забезпечує металево-дзвінкий акорд, що моментально виділяє парфумовану воду серед інших, робить її впізнаваною і незабутньою. З іншого боку, в тандемі з палкими спеціями і вершковим мускусом він стає невагомим і повітряним, красиво запудрюється і поступово розчиняється в тонких цівках ладану, надаючи звучанню неймовірний об'єм і глибину. А завершує чарівну комбінацію благородна база з царського кедра, тепла, хвилююча та приваблива.

Парфум підкорює замшевою м'якістю і карколомною палітрою відтінків. Він вкрадливий і бальзамічний, екзотичний і привабливий, по-східному багатий і зачаровує бездоганною французькою елегантністю. Респектабельний та захоплюючий в приголомшливий вихор емоцій, що спалахує смолистими та димними, солодкими та трав'янистими гранями. Він єдиний у своєму роді, що робить його бажаним подарунком для справжніх гурманів та чудовим поповненням будь-якої парфумерної колекції. Це справжня перлина будь-якого образу, денного чи вечірнього – підходить для побачень та урочистих заходів, світських прийомів та званої вечері, вечірок та свят.

Купити Ex Nihilo Oud Vendome можна в інтернет-магазині La Grande.