0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cacharel Yes I Am

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cacharel Yes I Am Парфумована вода
85 грн
Акція
Cacharel Yes I Am Парфумована вода (тестер)
50ml
1 401 грн
1 688 грн
Акція
-17%

Cacharel Yes I Am - Малиново-карамельний ванільний мілкшейк!

Модний дім Cacharel Добре знає, що у кожної дівчини буває настрій стати неймовірно солодкою і принадною, насолодитися водоспадом компліментів і перейнятися своєю жіночністю до кінчиків пальців. Якщо ви любите гурманські, солодкі парфуми у східному стилі, немов усипані квітами та фруктами, що мерехтять іскорками теплих прянощів, парфумована вода Yes I Am - саме те, що треба!

Стійка, в міру шлейфова композиція стане чудовим сюрпризом для всіх аматорок десертів. Вона така комфортна і делікатна, розслаблююча і затишна, що її красою здатні перейнятися навіть шанувальниці зовсім інших напрямів у парфумерії. М'яка гурманіка не втомлює, вона огорне вас спокусливою хмаринкою, немов цукровою ватою, і стане кращою супутницею осені та зими, коли так багато приводів радіти смакотам та солодощам!

Історія аромату

 

Бренд Кашарель представив свою новинку роботи Онорін Блан та Крістофа Рейно (Honorine Blanc та Christophe Raynaud) у 2018 році. Аромат миттєво став новим бестселером, і через рік, на початку 2019-го, вийшов його фланкер - квітково-фруктовий Yes I Am Pink First.

Парфумерія з провідною квітковою темою - хіт Cacharel . Хоча в кожному столітті, безперечно, свої кумири, але Yes I Am, будучи абсолютно самостійною композицією, відсилає нас до атмосфери 80-х, коли справжній фурор викликали два інші шедеври Кашарель - "Amor Amor" та "Ana?s Ana?s". Тоді в ціні була підкреслена яскрава жіночність, а композиції переливалися багатогранністю незліченних нот. Новинка створена згідно з цими ж канонами, але звучить дуже сучасно та актуально саме в наші дні.

Втім, як зізнаються щасливі володарки парфуму, багато хто з них звернув на нього увагу насамперед завдяки оригінальному флакону у вигляді гламурної помади. Він надзвичайно ефектно виглядає у будь-якій колекції та стане чудовим подарунком дочці, подрузі чи коханій дівчині.

Придбати Cacharel Yes I Am в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: тут зібрані і трендові новинки французького модного дому, та його улюблена класика.

 

Cacharel Yes I Am – незвичайна гурманіка

Композиція найбільше нагадує молочну хмару, що спустилася на світанку в малиновий сад. Саме запашна, стигла солодка малина солює тут, вдало доповнена цитрусовим тріо апельсинів, лимонів та бергамоту.

У "серці" парфуму зібраний неймовірно м'який, не стомлюючий своєю інтенсивністю квітковий букет, складений з вершкових млосних гарденій і чуттєвого жасмину, романтичних троянд і апельсинового кольору. Пряна пікантність імбиру, доповнена теплою лагідною амброю, чудово відтіняє красу квітів.

Головними нотами базового акорду стали карамель, молоко і ваніль - незрівнянне поєднання, що нагадує найсмачніший милкшейк. Солодкі акценти привносять бензоїн і боби тонка, пряний дух створюють лакричник і кардамон, а шарм дерева дарують краплі теплого дерев'яного бурштину і вершкові переливи сандалу, що гармонують з усією композицією.

Якщо ви хочете по-справжньому душевний аромат, який розташовуватиме до вас оточуючих з першої секунди, варто купити Cacharel Yes I Am – це саме те, що ви шукали!