0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Beach Hut Woman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Beach Hut Woman Парфумована вода
5 315 грн
Amouage Beach Hut Woman Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Amouage Beach Hut Woman – Рай в курені

 

Дім Амуаж знає, як зробити ваш відпочинок незабутнім: якщо у відпустку взяти з собою цей яскравий флакон, чудові миті залишаться у вашій пам'яті не лише у вигляді відчуттів, а й як справжня феєрія запахів.

Уява забирає вас на білий пляж, де простий і затишний дерев'яний будиночок прикрашений квітами, океан ласкаво шепоче, накочуючи хвилями на гарячий пісок, а сонце лагідно стосується вашої шкіри. Враження досягається за допомогою професійно підібраних деревних і мінеральних, морських і цитрусових, чутливих і мускусних акордів, звучання, немов мелодія вашого кращого в житті літа!

Така парфумована вода буде ідеальною супутницею на відпочинку, який ви плануєте провести на далекому узбережжі, а потім будь-якої пори року поверне вам ці неймовірні відчуття та ауру безхмарного, безтурботного щастя та абсолютного релаксу.

Історія аромату

 

Творцем бренду вважається оманський принц Сайєд Аль бу Саїд, який у 1983 році за велінням Султана Омана відродив виробництво автентичних східних пахощів, однак залучив їх до виготовлення кращих світових майстрів-парфумерів. В результаті вийшли аромати, що захоплюють своєю розкішшю, якістю та ексклюзивністю – недаремно султанат дарує ці безцінні флакони обраним гостям, вартим такої уваги.

Назва дивує своєю гармонійністю: слово "Амуаж" складено з французького "кохання" та арабського "хвиля".

Над жіночою версією «Хатини на пляжі» працював сам креативний директор марки Крістофер Чонг. За традицією, парфуми, презентовані в 2018 році, вийшли ефектною парою у варіантах для Неї та для Нього, і стали частиною дивовижної колекції «Квітка півночі» (Midnight Flower).

Як завжди, чудовий і фірмовий дизайн – насичено-жовтий сонячний фіал декорований кришечкою у формі відомої мечеті Султана Кабуса.

Купити Amouage Beach Hut Woman в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Ваш власний будинок на березі океану

Ауру узбережжя ідеально передають вступні мінеральні акорди – так пахне пісок, що нагрітий сонцем – бездоганно чистий, гарячий, дотик якому наповнює енергією. Йому вторить цитрусовий акцент бергамоту – соковитого та тонізуючого.

«Серце» композиції захоплює запахом сухої деревини – плавця, який хвилі викидають на пляж, а сонячні промені вибілюють та зігрівають. Так само пахне й хатина, прикрашена тропічними квітами іланг-ілангу – його солодке чуттєве пахощі крутить голову, воно по праву вважається одним із найяскравіших афродизіаків на планеті.

Завершують враження базові ноти теплого кашмерану і по-східному яскравих почуттів.

Хочете провести це літо, як ніколи у житті? Почніть із правильної атмосфери, створити яку так легко, якщо купити цей наповнений щастям флакон !