0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Ananda Tchai

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Ananda Tchai Парфумована вода (тестер)
100ml
3 695 грн
M. Micallef Ananda Tchai Парфумована вода
4 549 грн

M. Micallef Ananda Tchai

Його називають стійким, незвичайним, ненудним. Своєю появою він продемонстрував, якою чуттєвою та темпераментною може бути жінка, наскільки чудодійною та чарівною може бути сила її чарівності. Аромат Ananda T chai , представлений торговою маркою M. Micallef, став ще однією коштовністю у розкішній колекції селективної парфумерії, що випускається французькою компанією.

Історія парфуму

Хіба може хтось так само витончено, як це роблять засновники бренду M. Micallef, розповідати про жіночу красу та привабливість? Звеличувати її, обсипати приємними компліментами, дарувати такі вишукані та приємні подарунки! Підносячи оду жіночності, Мартіна Мікаллеф і Джеффрі Ньюман створили унікальну Ananda Collection, що складається на сьогоднішній день з декількох видань, що запам'ятовуються. Останнім із продуктів, представлених на даний момент у колекції, став аромат Ananda T chai . Презентація новинки відбулася у 2017 році на одній із найбільших виставок нішевої парфумерії Pitti Fragranze – міжнародній події, що регулярно проводиться в італійській Флоренції.

Купити Ananda T chai – значить осягнути багатоликість жіночої натури, дозволити собі бути жіночною та безтурботною, адже саме до цього закликають творці композиції. Її мелодія може навівати різні асоціації. Вона то переносить за затишний столик маленького кафе, де прекрасна незнайомка щойно пила ароматний чай і насолодилася смачними солодкими ласощами... То переміщає нас до магазину індійських пахощів, де всім керує незвично одягнена господиня, а пахощі прянощів обрушуються на відвідувачів потужною ароматною хвилею. І тут, і там штрихи парфуму малюють нам жінку – гарну, привабливу у своїй незвіданості, незвичайну і тим самим хвилюючу.

Чари Азії

Аромат запрошує свою володарку перейнятися красою дивовижного азіатського саду. Він звучить м'яко, підкреслюючи неквапливість і розміреність життя, що протікає довкола. Він дозволяє з насолодою милуватися кожним своїм дорогоцінним відтінком, дбайливо підібраним умілим майстром.

Ті, хто вперше знайомляться із композицією, дивуються сміливому поєднанню, яке вона демонструє. У її букеті відчувається прохолода освіжаючого чайного акценту, що особливо помітно на тлі багатогранності теплих пряних нот. Її мелодія стартує свіжими мотивами лимона і бергамота, іскристість яких затихає, коли набирають сили благородні відтінки «серцевого» акорду. Тут елегантний зелений чай поєднується з трав'янистим диханням чебрецю та папороті. Містичне пахощі геліотропу розбавляються пікантністю мускатного горіха, привабливими відлуннями іланг-ілангу та чарівної троянди. Поєднання темпераментних спецій та благородних деревних нот доповнюється чарівними мотивами ванілі та посилюється амброво-мускусним дуетом.

Придбати вишукану парфумерію M. Micallef ви можете в інтернет-магазині Lagrande. Наші вмілі консультанти допоможуть вам підібрати композицію, яка довго радуватиме вас.